FAQ bg

FAQ

Pitakon Paling Kerep

Regane opo

Regane beda-beda miturut bahan sing digunakake, kompleksitas desain / produksi, lan jumlah. Amarga mayoritas produk sing wis disesuaikan, kita bisa nggarap gambar klien supaya bisa menehi kuotasi khusus secepat mungkin.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ora, ora ana jumlah pesanan minimum. Nanging, amarga akeh produk sing disesuaikan, asring ana muatan perkakas sing ana gandhengane karo nggawe jinis produk anyar, kayata cetakan kustom kudu dibentuk lsp. Iki kalebu biaya total pesanan. Kanggo jumlah pesanan sing sithik banget, iki bisa uga larang kanggo sawetara klien.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake paling akeh dokumentasi kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Secara kasar, 6-8 minggu gumantung saka kompleksitas proyek

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Saiki kita mung nampa transfer bank. Umume kita njaluk pambayaran 30% T / T nalika nggawe pesenan, lan sisa 70% amarga dikirim.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman beda-beda gumantung saka klien perusahaan pangiriman sing dipilih. Kita makarya karo kabeh pengirim utama manca lan domestik. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.