FAQ bg

Pitakonan

Pitakonan Paling Sering

Apa rega sampeyan?

Rega kita beda-beda miturut bahan sing digunakake, kerumitan desain / produksi, lan jumlah.Minangka akèh-akèhé saka produk kita wis selaras, kita bisa karo gambar klien kanggo nyedhiyani kuotasi adat sacepete.

Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?

Ora, ora ana jumlah minimal order.Nanging, minangka akèh-akèhé saka produk kita wis selaras, ana asring biaya perkakas gadhah Pabrik jinis produk anyar, contone, cetakan adat kudu kawangun etc.. Iki wis factored menyang total biaya pesenan.Kanggo jumlah pesenan sing sithik banget, iki bisa uga larang regane kanggo sawetara klien.

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyani paling dokumentasi kalebu Certificates of Analysis / Conformance;Asuransi;Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Apa wektu timbal rata-rata?

Kira-kira, 6-8 minggu gumantung saka kerumitan proyek

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Saiki kita mung nampa transfer bank.Umumé, kita njaluk 30% T / T pembayaran mudhun ing panggonan seko supaya, karo isih 70% amarga kiriman.

Apa garansi produk?

We babar pisan bahan lan workmanship kita.Komitmen kita kanggo kepuasan sampeyan karo produk kita.Ing babar pisan utawa ora, iku budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan mutusake masalah kabeh masalah customer kanggo kepuasan everyone.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita nggunakake kemasan ekspor kualitas dhuwur.Kita uga nggunakake pengepakan bebaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing asli kanggo barang sing sensitif suhu.Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman beda-beda gumantung saka klien perusahaan pangiriman sing dipilih.Kita makarya karo kabeh shippers manca lan domestik utama.Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.