head

produk

Paket Bunder

● Konstruksi omah: Kandang kasebut digawe kanthi stempel mekanik, sing efisien banget lan mula cocog kanggo produksi massal. Pandhuan biasane ditarik saka sisih ngisor sing kompatibel karo proses instalasi plug-in.

● Bahan omah: Lampiran kasebut bisa digawe saka paduan -429 Kovar, Airl42, utawa baja waja adhem, kabeh mau ditrapake kanthi andal.

● Pilihan utama: Anjog silinder lan lurus lan biasane dibangun saka -429. Pangguna bisa milih saka gaya kolom utawa gaya 'pucuk pucuk' kanggo pungkasan ikatan.

● Tata letak utama: Anjog ditarik saka ngisor kanthi macem-macem opsi tata letak sing dirancang miturut syarat pangguna.

● Pin lemah: Posisi pin grounding uga ditemtokake dening syarat pangguna.

● Tutup tutup: Tutup nggunakake las perkusi, las timah utawa las laser kanggo tutup tutup lan dirancang supaya cocog karo keliling kurungan.

● Pilihan plating: Pangguna bisa milih plating emas sing lengkap utawa milih kanggo lampiran lan petunjuk.


Detail Produk

Dibangun kanggo tahan lingkungan ekstrem, paket bundar Jitai, sing uga dikenal minangka konektor hermetik, duwe aplikasi meh meh tanpa wates. Saka langit nganti segara, kita nyedhiyakake solusi konvensional lan khusus kanggo macem-macem tantangan panyambungan. Kita duwe spesialisasi ing paket bundar kaca lan keramik sing disegel sing mesthekake yen elektronik sensitif sing dilampirake ing paket kasebut tetep dilindhungi saka fitur-fitur kerusakan saka atmosfer bumi lan sateruse. Jitai nindakake serangkaian cek kualitas pasca produksi kanggo mesthekake karakteristik sing mbebayani kayata oksigen lan asor ora duwe cara nembus pager, nalika njamin isine tetep nyambung karo komponen kanthi sakabehe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan