sirah

produk

Paket Circular

Kanthi meh rong setengah dekade pengalaman ngasilake paket hermetik, Jitai nduweni posisi sing unik minangka salah sawijining pimpinan industri.Wiwit peran paket hermetik kanggo nglindhungi elektronik alus sing ana ing omah iku paling penting, Jitai menehi penekanan sing luar biasa babagan kontrol kualitas.Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan kinerja.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


DETAIL

Dibangun kanggo tahan lingkungan sing ekstrim, paket bunder Jitai, utawa dikenal minangka konektor hermetik, duwe aplikasi sing meh ora ana watesan.Saka langit nganti segara, kita nyedhiyakake solusi konvensional lan khusus kanggo macem-macem tantangan konektivitas.We spesialis ing kaca lan Keramik nutup paket bunder sing njamin elektronik sensitif terlampir ing paket tetep dilindhungi saka fitur ngrusak atmosfer bumi lan ngluwihi.Jitai nganakake serangkaian pamriksa kualitas pasca produksi kanggo mesthekake ciri-ciri sing mbebayani kayata oksigen lan kelembapan ora bisa nembus kandang, nalika mesthekake yen isine tetep nyambung karo komponen kasebut.

Paket Circular

Struktur

Dicap

Bahan

Kovar/CRS/Stainless Steel/Paduan42

Pin

Kovar

Insulator

BH-A/K/Elan #13

Desain Pin

Columnar / Kepala Paku

Desain tutup tutup

Welding Perkusi / Welding Timah / Welding Laser

Plating

Ni, Au/Ni

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

MBCY019-W10e

bagean

omah

Pin

Insulator

tutup

0300c30b 

Bahan

tahan karat

Baja #304

Paduan50

Elan #13

tahan karat

Baja #304

Plating

Housing: Ni 1.9 ~ 15.00μm, Au≥0.5μm; Leads: Ni1.9 ~ 8.00μm, Au≥0.5μm

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

MBCY007-P4

bagean

tabung

Pin

Insulator

 520f99c

Bahan

tahan karat

Baja #316L

Paduan50

Elan #13

Plating

Lead: Ni 3-11.43μm, Au≥1.3μm;

Tabung: Dipoles

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^8 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan