head

produk

Paket Circular

●Konstruksi omah:Enclosure dibentuk kanthi stamping mekanik, sing efisien banget lan mulane cocog kanggo produksi massal.Timbal biasane ditarik metu saka ngisor sing kompatibel karo proses instalasi plug-in.

●Bahan omah:Enclosure bisa digawe saka 4J29 Kovar alloy, 4J42 utawa baja cold rolled, kabeh kang ditondoi dening linuwih dhuwur.

●Pilihan timbal:Timbal iku silinder lan lurus lan biasane digawe saka 4J29.Pangguna bisa milih saka gaya kolom utawa 'kepala kuku' kanggo ujung ikatan.

● Tata letak timbal:Timbal ditarik metu saka ngisor kanthi macem-macem pilihan tata letak sing dirancang miturut syarat pangguna.

● Pin lemah:Posisi pin grounding uga ditemtokake dening syarat pangguna.

● Tutup sealing:Tutup nggunakake welding perkusi, welding timah utawa welding laser kanggo tutup pager lan dirancang kanggo cocog circumference saka pager.

●Pilihan Plating:Pangguna bisa milih saka plating emas lengkap utawa Milih kanggo pager lan timbal.


Detail Produk

Dibangun kanggo tahan lingkungan sing ekstrim, paket bunder Jitai, utawa dikenal minangka konektor hermetik, duwe aplikasi sing meh ora ana watesan.Saka langit nganti segara, kita nyedhiyakake solusi konvensional lan khusus kanggo macem-macem tantangan konektivitas.We spesialis ing kaca lan Keramik nutup paket bunder sing njamin elektronik sensitif terlampir ing paket tetep dilindhungi saka fitur ngrusak atmosfer bumi lan ngluwihi.Jitai nganakake serangkaian pamriksa kualitas pasca produksi kanggo mesthekake ciri-ciri sing mbebayani kayata oksigen lan kelembapan ora bisa nembus pager, nalika mesthekake yen isine tetep nyambung karo komponen kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan