head

produk

Paket HIC

● Bahan timbal: Pramuka digawe saka Kovar, dene lampiran kasebut digawe saka Kovar, 1-442 utawa Cold Rolled Steel (CRS 1010), kabeh mau ditrapake kanthi reliabilitas dhuwur.

● Tutup tutup: Tutup nggunakake las perkusi, las timah utawa las laser kanggo tutup tutup.

● Desain utama: Anjog silinder, lurus, utawa ditekuk. Ikatan ikatan milih pin silinder utawa nailhead saben kabutuhan pelanggan

● Tata letak utama: Tata letak lead biasane nganggo format DIP utawa Quad Inline nanging tata letak apa wae bisa dirancang kanggo kebutuhan pelanggan.

● Pin lemah: Karakteristik pin ground ditemtokake dening pelanggan.

● Pilihan insulator: Isolator kaca yaiku seri BH, DM-305 utawa Elan # 13.

● Desain tutup: Desain tutup kudu pas karo bunderan paket miturut ukurane.

● Pilihan plating: Pangguna bisa milih plating emas paket utawa pilihan emas sing dipilih miturut kebutuhan.


Detail Produk

Paket jajaran Jitai sing akeh kanggo Hybrid Integrated Circuits kalebu produk kayata paket platform lan sidewall. Perumahan eksterior digawe kanthi stamping mekanik, sing duwe kaunggulan efisiensi produksi sing dhuwur lan mula cocog kanggo produksi massal. Pin ditarik terus saka ngisor, biasane ing urutan kaping pindho utawa patang larik, sing cocog kanggo instalasi plug-in. Paket Dual Inline (DIP) utawa paket Quad Inline uga dirancang kanggo plug-in. Kita gumantung karo bahan kayata Kovar 4J29 (paduan Fe / Ni / Co), 4J42, CRS 1010, kanggo omah, kaca lan keramik kanggo isolator, lan kerja sama karo klien kanggo menehi saran bahan sing ngerti bakal urip dadi proyek.  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita