sirah

produk

Paket HIC

Kanthi meh rong setengah dekade pengalaman ngasilake paket hermetik, Jitai nduweni posisi sing unik minangka salah sawijining pimpinan industri.Wiwit peran paket hermetik kanggo nglindhungi elektronik alus sing ana ing omah iku paling penting, Jitai menehi penekanan sing luar biasa babagan kontrol kualitas.Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan kinerja.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


DETAIL

Jajaran paket Jitai sing akeh kanggo Sirkuit Terpadu Sato kalebu produk kayata paket platform lan sidewall.Omah njaba dibentuk kanthi stamping mekanik, sing nduweni kaluwihan efisiensi produksi dhuwur lan mulane cocok kanggo produksi massal.Pin digambar terus metu saka ngisor, biasane ing susunan pindho utawa papat baris, cocok kanggo plug-in instalasi.Paket Dual Inline (DIP) utawa paket Quad Inline uga dirancang kanggo perakitan plug-in.Kita ngandelake bahan kayata Kovar 4J29 (Fe / Ni / Co alloy), 4J42, CRS 1010, kanggo omah, kaca lan keramik kanggo insulator, lan kerja sama karo klien kanggo menehi saran bahan sing kita ngerti bakal urip proyek kasebut.

Paket HIC

Struktur

Mesin / Stamped / Welded

Desain

Platform / Sidewall

Bahan

Kovar / Alloy42 / CRS

Nuntun

Silinder / Lurus / Mlengkung

Lead Layouts

DIP / Quad Inline

Insulator

Seri BH/Elan #13/DM-305

Desain tutup tutup

Perkusi Welding / Timah Welding / Laser Welding

Plating

Ni, Au/Ni

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

Platform (MDIP2117-P16P)

 

bagean

dhasar

Pin

Cap

Insulator

 

 

 

 officeArt object(1)

Bahan

Kovar

Kovar

Kovar

DM-305

Desain Pin

Dual Inline

Plating

Dasar lan Pins: Ni 3-8.9 um, Au≥1.3um/≥1um/≥0.8um

Cap: Ni 3-8.9um

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

Tembok sisih (MQIP484-P120B)

 

bagean

omah

Pin

tutup

Insulator

 

 

 

officeArt obyek 

Bahan

Kovar

Kovar

Paduan42

DM-305

Desain Pin

Quad Inline

Plating

Omah lan Pin: Ni 1.3-11.43um, Au≥1.3um

Tutup: Ni 1.3-11.43um

Isolasi
Resistance

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita