head

produk

Paket HIC

●Bahan timbal:Leads digawe saka Kovar, nalika pager dhewe digawe saka Kovar, 4J42 utawa Cold Rolled Steel (CRS 1010), kabeh kang ditondoi dening linuwih dhuwur.

● Tutup sealing:Tutup nggunakake welding perkusi, welding timah utawa welding laser kanggo tutup tutup.

● Desain timbal:Timbal iku silinder, lurus, utawa mbengkong.Ikatan ndadékaké pilih silinder utawa nailhead pins saben kabutuhan pelanggan

● Tata letak timbal:Tata letak timbal biasane nganggo format DIP utawa Quad Inline nanging tata letak apa wae bisa dirancang miturut kabutuhan pelanggan.

● Pin lemah:Karakteristik pin lemah ditemtokake dening pelanggan.

●Pilihan isolator:Insulator kaca yaiku seri BH, DM-305 utawa Elan #13.

●Desain tutup:Desain tutup kudu pas karo circumference paket miturut dimensi.

●Pilihan Plating:Pangguna bisa milih kabeh paket plating emas utawa Milih emas dilapisi timbal miturut kabutuhan.


Detail Produk

Jajaran paket Jitai sing akeh kanggo Sirkuit Terpadu Sato kalebu produk kayata paket platform lan sidewall.Omah njaba dibentuk kanthi stamping mekanik, sing nduweni kaluwihan efisiensi produksi dhuwur lan mulane cocok kanggo produksi massal.Pins digambar langsung metu saka ngisor, biasane ing susunan pindho utawa papat baris, cocok kanggo plug-in instalasi.Paket Dual Inline (DIP) utawa paket Quad Inline uga dirancang kanggo perakitan plug-in.Kita ngandelake bahan kayata Kovar 4J29 (Fe / Ni / Co alloy), 4J42, CRS 1010, kanggo omah, kaca lan keramik kanggo insulator, lan makarya kanthi rapet karo klien kanggo menehi saran bahan sing kita ngerti bakal nggawa proyek kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita