head

produk

Cetakan Grafit Kemurnian Tinggi


Detail Produk

Cetakan komposit tradisional biasane digawe saka logam.Nanging, saka sudut pandang nggawe cetakan lan tujuane nggunakake jinis cetakan iki angel njupuk bentuk sing rumit lan nggarap bahan komposit.Iki minangka asil saka koefisien ekspansi termal sing ora kompatibel ing antarane cetakan kasebut lan bahan sing dipasang ing njero.Mula, grafit wis dadi pilihan pisanan kanggo nggawe cetakan amarga sifat fisik lan kimia sing dikarepake.Jitai adol macem-macem cetakan grafit kemurnian dhuwur khusus sing bisa nyuda rega saben bagean kanggo para klien.

 

Grafit minangka wujud kristal saka unsur karbon kanthi karakteristik ing ngisor iki:

1. Konduktivitas termal lan listrik sing apik banget;

2. Tahan kanggo korosi kimia lan ora gampang reaksi karo macem-macem logam

3. Koefisien ekspansi termal sing kurang lan stabilitas termal sing apik

4. lubrication becik lan nyandhang resistance

5. Performs uga ing panas nemen (temperatur sintering matriks logam tembaga paling ndhuwur 800 ℃).Kekuwatan mundhak bebarengan karo kenaikan suhu

6. Kinerja mesin sing apik, bisa digunakake kanggo cetakan kanthi bentuk kompleks lan ing kahanan sing presisi dhuwur dibutuhake.

1. Digunakake kanggo casting terus-terusan lan semi-terus saka logam non-ferrous.Amarga konduktivitas termal sing apik lan kualitas pelumasan bahan kasebut, ukuran ingot tetep akurat, permukaan tetep lancar, lan struktur kristal tetep seragam sanajan akeh tembak.Iki ngidini kanggo nambah kacepetan casting, mesthekake yen proses sabanjuré bisa miwiti langsung sawise.Iki nemen nambah tingkat ngasilaken lan kualitas produk.

2. Cetakan kanggo casting meksa: grafit Ponggawa wis kasil digunakake kanggo meksa casting saka logam non-ferrous.Contone, paduan seng lan paduan tembaga sing diprodhuksi kanthi cetakan cetakan tekanan saka bahan grafit buatan asring digunakake ing bagean mobil.

3. Cetakan grafit kanggo casting centrifugal: Cetakan grafit wis kasil digunakake ing casting centrifugal.Perusahaan AS wis nggunakake cetakan grafit gawean kanthi kekandelan tembok luwih saka 25mm kanggo nggawe semak prunggu, bushing, lan lengen klambi kanthi sentrifugal.

4. Cetakan pencet panas: Grafit buatan sing digunakake ing cetakan pencet panas nduweni rong ciri kanggo sintering tekanan saka karbida semen:

A) Yen suhu sajrone menet tambah dadi 1350 nganti 1450 ℃, tekanan unit sing dibutuhake bisa dikurangi dadi 1/10 saka apa sing dibutuhake yen cetakan kadhemen.

B) Pencet lan pemanasan ditindakake bebarengan, lan awak sintered sing padhet bisa dipikolehi sawise mung sintering.

5. Cetakan kanggo ngecor kaca: materi grafit wis dadi bahan cetakan indispensable kanggo nggarap kaca.Bisa digunakake kanggo nggawe cetakan kanggo tabung kaca, elbows, corong lan macem-macem formulir liyane.

6. Cetakan Sintering lan cetakan sintering berlian liyane: Amarga ekspansi termal grafit buatan sing kurang, cetakan sintering lan kurung kanggo transistor bisa diprodhuksi.Saiki wis akeh digunakake lan wis dadi bahan indispensable kanggo pangembangan industri semikonduktor.

Perbandingan kinerja bahan pangolahan cetakan lan bahan komposit sing umum digunakake

Bahan

Akeh Kapadhetan

g/cm3

Koefisien Ekspansi Termal

10-6/ ℃

Grafit

1.7

2.7

alumunium

2.7

23

baja

7.86

12

Serat Karbon/Epoksi

1.6

0~2.7

Serat Kaca/Epoksi

1.9

12.6~23

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan