head

produk

Cetakan grafit kemurnian dhuwur


Detail Produk

Cetakan komposit tradisional umume digawe saka logam. Nanging, saka perspektif nggawe cetakan lan panggunaan sing ditrapake, jenis cetakan kasebut kangelan njupuk bentuk sing kompleks lan nggarap bahan komposit. Iki minangka asil saka koefisien ekspansi termal sing ora kompatibel ing antarane cetakan dhewe lan bahan sing diposisikan ing njero. Mula, grafit muncul minangka pilihan pertama kanggo nggawe cetakan amarga sifat fisik lan kimia sing dikarepake. Jitai adol macem-macem cetakan grafit kemurnian tinggi sing bisa nyuda rega per-bagian kanggo para klien.

 

Grafit minangka bentuk kristal saka unsur karbon kanthi ciri kaya ing ngisor iki:

1. Konduktivitas termal lan listrik sing apik banget;

2. Tahan korosi kimia lan ora gampang reaksi karo macem-macem logam

3. Koefisien ekspansi termal sing kurang lan stabilitas termal sing apik

4. Pelumasan sing becik lan resistensi nyandhang

5. tampil apik ing panas banget (umume suhu matrik logam tembaga paling dhuwur ing ndhuwur 800 ℃). Kekuwatan mundhak bebarengan karo paningkatan suhu

6. Kinerja mesin sing apik, bisa digunakake kanggo cetakan kanthi bentuk kompleks lan ing kahanan sing prelu banget.

1. Digunakake kanggo casting logam non-ferro terus-terusan lan semi-kontinu. Amarga konduktivitas termal sing apik lan kualitas pelumas dhewe, ukuran ingot tetep akurat, lumahing tetep lancar, lan struktur kristal tetep seragam sanajan wis akeh tembakan. Iki ngidini kanggo nambah kacepetan casting, supaya proses sabanjure bisa diwiwiti kanthi cepet. Iki nambah tingkat panen lan kualitas produk.

2. Cetakan kanggo casting tekanan: Grafit buatan wis sukses digunakake kanggo casting tekanan logam non-ferrous. Contone, casting paduan seng lan paduan tembaga sing digawe nganggo cetakan tekanan bahan grafit buatan asring digunakake ing bagean mobil.

3. cetakan grafit kanggo casting sentrifugal: cetakan grafit wis sukses digunakake ing casting sentrifugal. Perusahaan AS nggunakake cetakan grafit buatan kanthi kekandelan tembok luwih saka 25mm kanggo bushes perunggu, semak, lan lengen klambi kanthi sentrifug.

4. Cetakan pencet panas: Grafit buatan sing digunakake ing cetakan pencet panas duwe rong ciri kanggo tekanan tekanan karbida semen:

A) Yen suhu sajrone tekanan mundhak dadi 1350 dadi 1450 ℃, tekanan unit sing dibutuhake bisa dikurangi dadi 1/10 saka apa sing dibutuhake yen cetakan kasebut adhem. 

B) Pencet lan pemanasan ditindakake kanthi bebarengan, lan awak sing sinter kandhel bisa dipikolehi sawise mung sawetara wektu sithik.

5. Cetakan kanggo cetakan kaca: Bahan grafit wis dadi bahan cetakan sing ora bisa digunakake kanggo nggarap kaca. Bisa digunakake kanggo nggawe cetakan kanggo tabung kaca, sikut, corong lan macem-macem jinis liyane.

6. Cetakan sinter lan cetakan sinter berlian liyane: Amarga ekspansi termal grafit gawean, cetakan lan kurung sinter kanggo transistor bisa digawe. Saiki digunakake lan digunakake dadi bahan sing penting kanggo pangembangan industri semikonduktor.

Perbandingan kinerja bahan pamroses cetakan lan bahan komposit sing umum digunakake

Materi

Kapadhetan Akeh

g / cm3

Koefisien Ekspansi Termal

10-6/ ℃

Grafit

1.7

2.7

Aluminium

2.7

23

Waja

7.86

12

Serat Karbon / Epoxy

1.6

0 ~ 2.7

Serat Kaca / Epoxy

1.9

12.6 ~ 23

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan