head

produk

Tutup-tutup

Jitai pabrik tutup las las paralel nikel. Kita nggunakake campuran 4242 lan baja tahan karat kanggo produk kasebut sing bisa dicocogake karo ukuran dhasar, gumantung karo syarat pangguna.


Detail Produk

Jitai pabrik tutup las las paralel nikel. Kita nggunakake campuran 4242 lan baja tahan karat kanggo produk kasebut sing bisa dicocogake karo ukuran dhasar, gumantung karo syarat pangguna. Umumé ana rong pilihan kekandelan; 0,25mm lan 0.40mm, kanthi kekandelan pinggiran panyegelan ing antarane 0,10-0.15mm. Kita nggunakake metode etsa kimia kanggo nggawe tutup.

Kanggo plating, kita nyedhiyakake pilihan ing ngisor iki
(1) Plating Nickel-Phosporous tanpa listrik, ing endi isi P 12%.
(2) Asam sulfat Nikel basa, Plating emas.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan