head

produk

Tutup

Jitai mrodhuksi paralel jahitan welding nikel tutup dilapisi.We nggunakke alloy 4J42 lan stainless steel kanggo produk iki kang bisa dicocogake kanggo sembarang ukuran basa, gumantung ing syarat pangguna.


Detail Produk

Jitai mrodhuksi paralel jahitan welding nikel tutup dilapisi.We nggunakke alloy 4J42 lan stainless steel kanggo produk iki kang bisa dicocogake kanggo sembarang ukuran basa, gumantung ing syarat pangguna.Umumé ana rong pilihan kekandelan;0.25mm lan 0.40mm, karo kekandelan pinggiran sealing antarane 0.10-0.15mm.Kita nggunakake cara etsa kimia kanggo nggawe tutup.

Kanggo plating, kita nyedhiyakake pilihan ing ngisor iki
(1) Electroless Nikel-Phospor plating, ngendi P isi 12%.
(2) Asam sulfat Nikel basa, Gold plating.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan