sirah

produk

Tutup

Jitai mrodhuksi paralel jahitan welding nikel tutup dilapisi.Kita nggunakake paduan 4J42 lan baja tahan karat kanggo produk kasebut sing bisa dicocogake karo ukuran apa wae, gumantung saka syarat pangguna.


DETAIL

Jitai mrodhuksi paralel jahitan welding nikel tutup dilapisi.Kita nggunakake paduan 4J42 lan baja tahan karat kanggo produk kasebut sing bisa dicocogake karo ukuran apa wae, gumantung saka syarat pangguna.Umumé ana rong pilihan kekandelan;0.25mm lan 0.40mm, karo kekandelan pinggiran sealing antarane 0.10-0.15mm.Kita nggunakake metode etsa kimia kanggo nggawe tutup.

Kanggo plating, kita nyedhiyakake pilihan ing ngisor iki
(1) Electroless Nikel-Phospor plating, ngendi P isi 12%.
(2) Asam sulfat Nikel basa, Gold plating.

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan