head

produk

Paket gelombang mikro

● Pilihan struktural: Ana macem-macem jinis omah frekuensi radio, sanajan strukture biasane rata.

● Pilihan omah: Omah dipérang dadi rong jinis; awak siji lan brah brah. Jinis awak siji digawe dening pusat mesin, kanthi opsi desain fleksibel. Kanggo pemisahan brasil, kita ngolah omah lan pangkalan kanthi kapisah sadurunge dikemas.

● Dhasar: Basis kudu diproduksi nganggo bahan sing bisa ngilangi panas kaya tembaga tungsten.


Detail Produk

Paket gelombang mikro minangka komponen utama sing ditindakake ing Jitai. Kita ngasilake macem-macem paket RF kanthi kemampuan frekuensi sudhut. Paket Jitai mesthekake yen sarat frekuensi dhuwur, kapabilitas termal, lan hermetisitas kabeh wareg karo solusi sing larang regane biaya. Kita duwe fasilitas kanggo ngrancang lan ngasilake solusi sing disesuaikan kanggo kabeh jinis pasar. Departemen plating ing Jitai sing nduweni proses elektrolit lan elektrolitik ngidini kita ngontrol kabeh tahap produksi, supaya desain klien dikirim kaya sing dikepengini. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita