sirah

produk

Paket Microwave

● Pilihan struktural:Ana akeh jinis omah frekuensi radio, sanajan strukture biasane rata.

●Pilihan omah:Omah dipérang dadi rong jinis;awak siji lan pamisah brazing.Jinis awak tunggal dibentuk dening pusat mesin, kanthi pilihan desain sing fleksibel.Kanggo pamisah brazing, kita proses omah lan basa kanthi kapisah sadurunge padha brazed.

●Basa:Dasar kudu digawe karo bahan sing bisa ngilangi panas kanthi apik kayata tembaga tungsten.


DETAIL

Paket gelombang mikro minangka komponen utama sing ditindakake ing Jitai.Kita ngasilake macem-macem paket RF kanthi kemampuan frekuensi sing amba.Paket Jitai mesthekake yen syarat kanggo frekuensi dhuwur, kemampuan termal, lan hermeticity kabeh wareg karo solusi biaya-efektif.Kita duwe fasilitas kanggo ngrancang lan nggawe solusi sing disesuaikan kanggo kabeh jinis pasar.Departemen plating ing omah Jitai sing bisa nindakake proses electroless lan electrolytic ngidini kita ngontrol kabeh tahap produksi, kanggo mesthekake desain klien dikirim persis kaya sing dibayangke.

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita