head

produk

Paket Microwave

●Pilihan struktur:Ana akeh jinis omah frekuensi radio, sanajan strukture biasane datar.

●Pilihan omah:Omah dipérang dadi rong jinis;awak siji lan pamisah brazing.Jinis awak tunggal dibentuk dening pusat mesin, kanthi pilihan desain sing fleksibel.Kanggo pamisah brazing, kita proses omah lan basa kanthi kapisah sadurunge padha brazed.

●Basa:Dasar kudu digawe karo bahan sing bisa ngilangi panas kanthi apik kayata tembaga tungsten.


Detail Produk

Paket gelombang mikro minangka komponen utama sing ditindakake ing Jitai.Kita ngasilake macem-macem paket RF kanthi kemampuan frekuensi sing amba.Paket Jitai mesthekake yen syarat kanggo frekuensi dhuwur, kapabilitas termal, lan hermeticity kabeh wareg karo solusi biaya-efektif.Kita duwe fasilitas kanggo ngrancang lan nggawe solusi sing disesuaikan kanggo kabeh jinis pasar.Departemen plating ing omah Jitai sing bisa nindakake proses electroless lan electrolytic ngidini kita ngontrol kabeh tahap produksi, kanggo mesthekake desain klien dikirim persis kaya sing dibayangke.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita