sirah

warta

Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik
Ing Feb.25,2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat pasar reguler, Ing rapat iki, kita mutusake ngembangake konektor listrik kanthi cepet kanggo nyedhiyakake konektor listrik kanthi kualitas sing luwih apik lan rega sing luwih apik ing pasar donya.
Departemen riset lan pangembangan kita nunjukake manawa konektor listrik digunakake akeh ing lapangan aeroangkasa / penerbangan, amarga bobote kurang kanggo piranti elektronik, paduan aluminium sing kurang kapadhetan wis dadi bahan sing akeh lan sampurna kanggo perakitan. Bahan paduan aluminium kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur. lan boros apik lan teknologi diwasa lan ora angel banget dhuwur ing fabrikasi lan kurang biaya ing fabrikasi cocok kanggo panggunaan massal, supaya perusahaan kita spesialis siji konektor electrical cocog kanggo iku.
Kita wis entuk solusi kanggo papat kesulitan teknis kanthi upaya sawetara taun.
1. Koefisien ekspansi bisa cocog karo paket paduan aluminium lan pilihan bahan kanggo sealing karo insulator kaca.
2.Bolongan sealing kaca cilik digawe angel kanggo nggawe insulator kaca lan njamin toleransi sing cocog karo diameter lan dhuwure cocog karo syarat panggunaan.
3. Jarak timbal cilik, koefisien ekspansi termal antarane paket lan timbal gedhe lan desain mode dhuwur.
4. Teknologi electroplating saka timbal kothong karo bolongan kaca cilik
Pangembangan konektor listrik sing digawe saka paduan Aluminium bakal mbukak pasar kanggo perusahaan kita kanggo gabung karo perakitan paket logam saka konektor listrik persegi panjang mirco lan nambah posisi ing desain lan manfuacturing ing industri sauntara nambah tingkat riset ilmiah ing paket konektor listrik lan nggawe persiapan teknis kanggo pangembangan teknologi ing tingkat sing luwih dhuwur ing sabanjure.
Jitai Electronics Co., Ltd abide dening inovasi telas supaya kita tau mandheg maju langkah, kita kabeh wektu kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi pominent minangka arah kita efforts.Via telas efforts , kita bakal dadi pimpinan ing lapangan conector electrical.

141634


Wektu kirim: Oct-12-2020
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita