head

warta

Pengembangan Lan Industrialisasi Lembar Logam Kanggo Konektor Listrik
Ing tanggal 25 Februari 2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd ngatur rapat pasar biasa, Ing rapat iki, kita mutusake pangembangan listrik kanthi cepet kanggo nyedhiyakake pasar listrik kanthi konektor listrik kanthi kualitas sing luwih apik lan rega sing luwih apik.
Departemen riset lan pangembangan nuduhake manawa konektor listrik digunakake ing bidang aerospace / aviation, amarga sarat kurang bobot kanggo piranti elektronik, paduan aluminium kurang kerapatan wis dadi bahan sing akeh lan sampurna kanggo majelis kasebut. Bahan paduan aluminium kanthi kekuatan mekanik dhuwur lan disipasi sing apik lan teknologi sing diwasa lan ora angel banget kanggo nggawe lan kurang larang ing produksi cocok kanggo panggunaan massal, saengga perusahaan kita duwe spesifikasi siji konektor listrik sing cocog.
Kita wis entuk solusi patang kangelan teknis kanthi upaya pirang-pirang taun.
1. Koefisien ekspansi bisa cocog karo paket paduan aluminium lan pilihan bahan kanggo nutup nganggo isolator kaca.
2. Bolongan segel kaca cilik nggawe angel kanggo nggawe insulator kaca lan njamin toleransi sing cocog karo diameter uga dhuwur sing cocog karo sarat panggunaan.
3. Jarak timbal cilik, koefisien ekspansi termal ing antarane paket lan timah gedhe lan desain mode dhuwur.
4. Teknologi electroplating timah kothong kanthi bolongan kaca cilik
Pangembangan konektor listrik digawe saka paduan Aluminium bakal mbukak pasar kanggo perusahaan kita kanggo nggabungake paket logam saka konektor listrik persegi panjang mirco lan ningkatake posisi ing desain lan manfuacturing ing industri sauntara ningkatake level riset ilmiah ing paket konektor listrik lan nggawe persiapan teknis kanggo pangembangan teknologi ing level sing luwih dhuwur ing mangsa ngarep.
Jitai Electronics Co., Ltd ngupayakake inovasi sing ora ana enteke, supaya kita ora terus maju, luwih cepet menehi solusi sing apik marang para pelanggan minangka arah upaya. Upaya sing ora ana enteke, kita bakal dadi pimpinan bidang konektor listrik.

141634


Wektu kiriman: Okt-12-2020