head

kabar

JITAI AT CIOE

PERUSAHAAN HOSTING BOOTH ING CIOE 2021

16 nganti 18 SeptemberJitaimelu ing Pameran Optoelektronik Internasional China kaping 23 (CIOE 2021).Pameran iki minangka sing paling gedhé ing donya, ing ngendi taun iki 2,512 pameran optoelektronik nduweni akses menyang 160,000 meter persegi ruang lantai kanggo nampilake kabeh jajaran alam semesta optoelektronik.Produk kasebut nggambarake industri kayata optik presisi, informasi lan komunikasi, sensor, laser, lan fotonik.Pengulangan Expo kaping 23 minangka kesempatan sing apik kanggo ketemu karo wong-wong sing duwe pikiran sing padha kanggo ngrembug babagan tren pasar paling anyar, sumber bahan mutakhir, lan ngusulake kolaborasi ing mangsa ngarep.Acara kasebut nawakake akeh kesempatan kanggo paraJitaitim kanggo melu ing kegiatan pendidikan-related industri karo sawijining 72 seminar technical lan liwat 550 presentations.Miturut laporan CIOE Post Show 2020, paling ora 572 klompok sing wis kadhaptar sing kalebu perusahaan, asosiasi, institusi, lan universitas, uga nawarake keahliane.
Kawicaksanan nasional negara kayata sing dilebokake ing "Rencana Lima Taun kaping 14" bakal mesthekake yen industri optoelektronik bakal terus dadi peran utama ing upgrade industri China.Skala acara sing saya tambah akeh nuduhake popularitas sing ora ana tandhingane ing antarane para panuku teknologi optoelektronik global.Iki dibuktekake dening 482 peserta pameran ing luar negeri (kira-kira 19,2% saka total) sing nggawe toko lan 89.294 pengunjung sing melu.Jumlah pengunjung taun iki nuduhake kenaikan 13,4% saka CIOE 2019. Saliyane pameran individu ana enem paviliun internasional ing acara taun iki.Perwakilan saka Kanada, Jerman, Amerika Serikat, Denmark, Lithuania, lan Jepang ana ing tangan kanggo ngrembug macem-macem topik industri karo para rawuh.Didegake ing taun 1999, acara taun ngarep wis dijadwalake.Iki bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Konvensi Donya Shenzhen ing kutha Shenzhen Cina Kidul wiwit tanggal 7 nganti 9 September 2022.


Wektu kirim: Sep-24-2021