head

kabar

JitaiInvestasi anyar ing COXEM EM-30AX PLUS wis ngrevolusi kemampuane kanggo mesthekake kontrol kualitas minangka komponen utama kanggo entuk pangsa pasar sing luwih gedhe.
COXEM kang tliti dhuwur SEM (Scanning Electron Microscope) minangka alat sing dirancang kanggo mirsani bagean cilik saka sampel materi.Bisa njupuk gambar sing jero lan fokus ing tingkat perbesaran sing dhuwur banget (nganti 150.000x).Salah sawijining keuntungan saka COXEM EM-30AX PLUS yaiku nggunakake sinar elektron kanthi dawa gelombang sing cendhak.Iki utamané efektif kanggo nggayuh resolusi dhuwur kanthi nyetel voltase akselerasi, jarak kerja, lan ukuran berkas elektron.
EM-30AX PLUS minangka nganyari saka EM30PLus sing ngidini analisis morfologis maju.Kauntungan utama saka versi sing dianyari yaiku ngidini instalasi microanalysis miniatur langsung ing piranti kasebut.Iki menehiJitaikemampuan kanggo nganalisis materi kanthi basis morfologis lan komposisi.Detektor EDS ndadekake bisa nemtokake titik masalah utawa peta kabeh unsur kimia sing ana ing sampel.EM-30AX Plus nduweni resolusi 5nm, njamin kualitas bisa dianalisa mikro lan mulane dijamin sanajan ing level nano.Tegangan operasi sing akeh banget ana ing antarane 1 lan 30kV.Kaya mengkono iku digunakake digunakake ing bidang nanoteknologi, karakterisasi logam, lan wesi, lan bakal kontribusi nemen kanggoJitainguber tanpa henti kanggo kapabilitas produksi sing lancar.


Wektu kirim: Aug-09-2021