head

warta

Tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing taun 2020 sing minangka salah sawijining tradiisi sing apik ing perusahaanku lan menehi kesempatan kanggo tuwuh dhewe sing mung melu perusahaan kasebut. Kangge uga dadi platform kanggo saben wong tumindak awake dhewe (awake dhewe). Ana 40 mahasiswa anyar saka macem-macem departemen sing melu ing Mid-Autumn Conversazione.

dsadwf

Isi rapat iki dimaksudake kanggo pendapat saka Jack Ma, pangadeg Alibaba "emosi emosi, intelijen, rasa seneng" lan "emosi mutusake nasib" "kahanan nemtokake nasib". Siswa kuliah ing perusahaan kita menehi komentar adhedhasar pangerten.
Para pamiarso ing konferensi kasebut nganggep serius lan nggawe persiyapan utamane, sawetara siswa muda sing kuliah lan menehi komentar marang dheweke kanthi wani. Kabeh komentar wis dievaluasi dening perusahaan, minangka salah sawijining dhasar alokasi kerja, promosi gaji, pilihan lanjutan lan nggawe kaunggulan.

grwwq

Mbukak pungkasan konversi, Jun Ma, ketua perusahaan kita nggawe kesimpulan yen penempatan pasar njaba ing taun2020 kurang, jumlah pesanan cukup, nanging perusahaan kita mbebayani tugas sing angel lan ngadhepi akeh masalah lan tantangan mula aku pengin kabeh staf lawas lan mahasiswa anyar terus muter bakat lan ngetrapake ilmu lan pengalaman kanthi entusiatisme ing karya lan isih bisa nggunakake gaya kerja praktis kanggo ngrampungake masalah eri lan tetep target sampeyan lan aja nganti nyepetake tujuan produksi perusahaan kita ing taun 2020 kanthi upaya lan perjuangan. Sanalika iku uga muga-muga kabeh padha seneng preinan lan kulawarga kaluwarga. Pungkasane, dheweke ngarep-arep kabeh wong bisa entuk kemajuan lan pembangunan ing perusahaan.
Liwat konvoiensi iki, ora mung kanggo mahasiswa sing isih enom kanggo njelajah, nambah perasaan ing platform liyane, nanging uga nambah kapercayan lan tekad kanggo entuk perusahaan.


Wektu kiriman: Okt-12-2020