head

kabar

Ing tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing 2020 sing minangka salah sawijining tradhisi sing apik ing perusahaanku lan menehi kesempatan kanggo tuwuh awake dhewe sing lagi wae gabung karo perusahaan kasebut.Sauntara iku uga minangka platform kanggo saben wong tumindak dhewe (dhewe).Total 40 mahasiswa anyar saka macem-macem departemen melu ing Mid-Autumn Conversazione.

dsadwf

Isi rapat iki maksude kanggo panemu saka Jack Ma, pangadeg Alibaba "emotion quotient, intelligence quotient, happiness quotient" lan "emosi nemtokake nasib" "situation decides destiny" .Mahasiswa ing perusahaan kita nggawe komentar adhedhasar pangerten.
Para rawuh ing conversazione kasebut kanthi serius lan nggawe persiapan lengkap utamane sawetara mahasiswa enom lan menehi komentar kanthi wani.Kabeh komentar wis dievaluasi dening perusahaan mung minangka salah sawijining basis kanggo alokasi kerja, promosi gaji, pilihan lanjutan lan nggawe keunggulan.

grwwq

Cedhak pungkasan obrolan kasebut, Jun Ma, ketua perusahaan nggawe kesimpulan manawa kahanan pasar njaba ing 2020 apik, jumlah pesenan cukup, nanging perusahaan kita nandhang tugas sing angel lan ngadhepi kesulitan lan tantangan, mula aku pengin. kabeh staf lawas lan mahasiswa anyar terus muter bakat lan nglamar kawruh lan pengalaman kanthi semangat kerja lan isih nerusake gaya kerja praktis dhewe kanggo ngatasi masalah eri lan tetep menyang tujuan sampeyan lan aja ngeculake kanggo nyepetake tujuan produksi. perusahaan kita ing 2020 kanthi upaya lan perjuangan.Semanten ugi kula ngaturaken sugeng riyadi lan keluarga ingkang bahagia.Pungkasane Dheweke ngarepake kabeh wong bisa entuk kemajuan lan pangembangan ing perusahaan kasebut.
Liwat conversazione iki, ora mung kanggo mahasiswa enom kanggo njelajah saben liyane, nambah raos saben liyane saka platform, nanging uga nambah kapercayan lan tekad kanggo njupuk ROOT ing perusahaan.


Wektu kirim: Oct-12-2020