head

warta

fghf

10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Elektronika lan Kemasan" lan ahli berwibawa ing bidang kemasan semikonduktor menehi ceramah kanggo staf ing Yixing Jitai Electronics Co., Ltd .. Kuliah kasebut fokus ing aplikasi isolator keramik ing paket logam tipe TO. Kabeh dhaptar personel teknis lan R&D perusahaan melu ing acara kasebut. Pengetahuan Profesor Jia babagan bahan mutakhir kayata isolator keramik mbantu staf ngerti beda teknis ing babagan macem-macem cara materi iki digunakake ing omah lan ing luar negeri. Kajaba iku, Jia nganalisis kanthi jero babagan masalah sing asring ana gandhengane karo aplikasi keramik praktis ing paket logam. Liwat pandhuan teknis, sawijining kemacetan tantangan sing nate dialami sajrone proyek riset lan pangembangan pungkasan ditanggulangi, dene arah produk mbesuk kayata TO-254 / TO-257 uga ditrapake kanthi luwih rinci. Kanthi upaya kaya mangkene, Jitai bakal terus ngupayakake produk kayata garis TO nalika ngupayakake cocog karo level produksi para pesaing sing paling maju.


Wektu kiriman: Jul-09-2021