head

kabar

fghf

10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Electronics and Packaging" lan ahli wewenang ing bidang kemasan semikonduktor menehi kuliah marang staf ing Yixing Jitai Electronics Co., Ltd. Kuliah kasebut fokus ing aplikasi kasebut. insulator keramik ing paket logam TO-jinis.Kabeh dhaptar personel teknis lan R&D perusahaan melu acara kasebut.Kasugihan kawruh Profesor Jia babagan bahan sing canggih kayata insulator keramik mbantu staf ngerti bedane teknis babagan macem-macem cara panggunaan materi iki ing omah lan ing luar negeri.Kajaba iku, Jia nganakake analisis jero babagan masalah sing asring digandhengake karo aplikasi praktis keramik ing paket logam.Liwat bimbingan teknis, kemacetan tantangan sing dialami sajrone proyek riset lan pangembangan anyar wis ditanggulangi, dene arah produk ing mangsa ngarep kayata TO-254 / TO-257 uga ditata kanthi luwih rinci.Kanthi upaya kaya iki, Jitai bakal terus maju ing produk kayata garis TO amarga ngupayakake cocog karo tingkat produksi pesaing sing paling maju.


Wektu kirim: Jul-09-2021