head

warta

Ing tanggal 1 Mar 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat keamanan kerja dening dept produksi. kanggo nggawe rencana kanggo aransemen taun iki kanggo keamanan kerja.

sds

Pangaturan keamanan kerja ing taun 2020

Saka 1 Maret 2020 nganti 31 Desember 2020 ana telung tahap:
Tahap kapisan: 1 Maret nganti 31 Maret, kabeh staf saka kabeh departemen ngalami sinau babagan "proyek amandemen khusus kanggo keamanan kerja" sawise mindhah lan ningkatake nurani kemungkinan risiko indentifikasi lan atomosfer sing apik kanggo amandemen khusus. Kabeh departemen luwih maju nyilikake lan ngetrapake konten ing proyek amandemen khusus, kanthi ukuran nganti luwih saka kapasitas peralatan lan fasilitas ing departemen lan status panggunaan dhewe sing njamin risiko indentifikasi tanpa buta, zona mati lan donot kudu dilacak.
Tahap kapindho: 1 April nganti 30 September, kabeh departemen tanggung jawab fokusake personel kunci, poin kunci lan tautan kunci lan nindakake tumindak ngawasi web lengkap. Kanthi adhedhasar proteksi dobel sadurunge digunakake kabeh departemen kanthi jumlah status bahaya lan status keamanan sing mbebayani ing kabeh departemen lan ngrampungake tanggung jawab kabeh level lan njupuk langkah serius kanggo amandemen lengkap lan njamin kabeh kemungkinan risiko mudhun lan pangukuran mudhun lan diatur terus-terusan
Tahap thrid: 1 Oktober nganti 31 Desember, kabeh departemen kudu adhedhasar kabeh departemen sing duwe tanggung jawab lan amandemen khusus kanggo luwih ningkatake lan nggabungake efek amandemen khusus.

dsd

Persyaratan sing digunakake

1. Manajemen intensif, njlentrehake tanggung jawab, amandemen ukuran. Manajer umum, manajer, direktur kerja, pimpinan klompok lan kabeh staf kudu menehi perhatian marang pengaturan indentifikasi risiko potensial ing keamanan kerja. Tanggung jawab kanthi serius, atur sing kompak kanthi ketat lan mobilisasi kabeh staf nindakake indentifikasi risiko potensial lan laporake masalah sing ditemokake lan kacilakan ing level keamanan kerja miturut level lan langsung amandemen lan gawe registrasi lan tindak lanjut kanggo wong liya supaya ora diowahi wektu kasebut.
2. Intensifikasi pelatihan pendidikan lan manajemen lapangan. Sajrone periode mriksa mandhiri lan koreksi risiko sing bisa ditindakake, bakal ngetrapake pelatihan aman teknis kanggo kabeh staf lan ngetrapake sistem latihan sadurunge nyambut gawe kanthi serius. Iki bakal nggawe lingkungan kerja sing nglukis kanthi latihan, ceramah, pandhuan lapangan lan liya-liyane uga sinyal indentifikasi keamanan, lampu ati-ati keamanan, propaganda ilmu keamanan.
3. Intensifikasi manajemen darurat, ngatur gladhen darurat. Kanggo ngapikake kabeh staf ing pabrik sing ngalami kahanan darurat lan ngasilake awake dhewe lan saben liyane lan tujuan kanggo area sing mbebayani ing perusahaan lan prosedur sing mbebayani kanthi serius riset lan amandemen lan revisi perencanaan amandemen darurat lan pengukuran urusan lapangan nalika uga ngatur gladhen rencana sing wis diatur kanthi rutin.

Metode ujian

Perusahaan kita bakal kanthi serius ngalangi "metode ujian lan paukuman kanggo keamanan kerja" lan sistem relatif. Bakal diganjar kanggo entuk target kerja tahunan. Iki bakal ditangani kanthi serius utawa diukum kanggo departemen utawa personel sing nyebabake kacilakan kasebut amarga risiko indentifikasi potensial ora tepat wektu. Bakal menehi peringatan babagan pendidikan kanthi serius tumrap sing nglanggar disiplin ing wektu lan bakal diukum kanthi bener tumrap sawetara wong sing nindakake bola-bali.

 


Wektu kiriman: Okt-12-2020