head

produk

Paket Opto-Elektronik

●Pilihan struktur:Macem-macem opsi struktural kanggo pager paket, kanthi macem-macem feedthrough serat lan / utawa desain tutup jendela.

●Bahan:Macem-macem jinis bahan bisa digunakake kanggo produksi, gumantung saka syarat lingkungan sing ditemtokake dening pangguna pungkasan.

● Lead:Leads umume dirancang ing bagean salib persegi panjang utawa ing bagean bunder.

● Desain Pin:Paling asring ndadékaké digambar metu saka ngisor utawa sidewall nalika formasi peringkat dirancang miturut kabutuhan pelanggan.

● Tutup:Cara cap sealing didikte saben syarat struktural saben paket.

●Pilihan Plating:Klien duwe pilihan kanggo milih Au plating lengkap utawa Milih kanggo pager lan / utawa pin.


Detail Produk

Cukup ngomong, tujuan paket opto-elektronik yaiku kanggo njaga integritas struktural ing lingkungan sing ekstrem lan kanthi bebarengan njamin mundhut sisipan optik sing kurang.Jitai ngasilake paket opto-elektronik ing macem-macem wujud lan ukuran sing luwih dibedakake kanthi macem-macem opsi desain saluran opto.Kita milih saka macem-macem cara mbentuk lan nggawe sing paling cocog karo kabutuhan produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita