sirah

produk

Paket Opto-Elektronik

Tujuan saka paket opto-elektronik yaiku kanggo njaga integritas struktural ing lingkungan sing ekstrim lan kanthi bebarengan njamin mundhut sisipan optik sing kurang.Jitai ngasilake paket opto-elektronik ing macem-macem wujud lan ukuran sing luwih dibedakake kanthi macem-macem opsi desain saluran opto.Kita milih saka macem-macem cara mbentuk lan nggawe sing paling cocog karo kabutuhan produksi.

 

Parameter teknis:

Hermeticity

≤ 1 x 10-3 Pa * cm3 /s

Ketahanan Isolasi

≥1× 1010Ω (500V DC) kaca

≥1× 109Ω (500V DC) keramik

Uji Semprotan Garam

24h

Flatness

≤ 0,05 mm

Kasar

0,8μm

Tes Kualitas Plating

N2450±10°C, 15 min

Suhu Cycling

-55 ° C nganti 125 ° C, 20 siklus

Kejut Termal

-55 ° C nganti 125 ° C, 20 siklus

Shock Mekanik

Kondisi B, Y1 Arah, 10.000g


DETAIL

lini produk optoelektronik Jitai dipérang dadi rong kategori utama;omah sing disegel karo jendhela optik utawa serat lan produk TO (ndeleng kaca header TO kanggo rincian).Housing optoelektronik sing disegel bisa dibangun nganggo insulator kaca-kanggo-logam utawa keramik-kanggo-logam lan duwe macem-macem aplikasi ing lapangan kayata laser komersial, dioda laser, transmisi sinyal lan piranti medis.Kita bisa nampung meh kabeh panjalukan kanggo kustomisasi babagan kabutuhan struktural lan kombinasi materi.Kajaba iku, kita bisa menehi rekomendasi solusi saka katalog produk open-tooling sing kita gawé lan umume digunakake ing macem-macem aplikasi.

Pilihan Struktural

Kombinasi Bahan

Pigura

dhasar

Nuntun

Insulator

Eyelet

Cocok

Aplikasi

Mesin One Piece

N/A

OFHC

Alloy52/Tembaga Cored Alloy52

Kaca / Keramik

CRS1010

Paket ukuran gedhe kanthi daya output kurang saka 40W

N/A

alumunium

Loro-potong Soldered

CRS

OFHC

Alloy52/Tembaga Cored Alloy52

N/A

Paket ukuran cilik kanthi daya output kurang saka 40W

Baja tahan karat

OFHC

Kovar

WCu

Tembaga Cored Kovar

Kovar

Kovar

Kovar

 

MDF2113-W14

 

bagean

dhasar

Pigura

Ring Solder

Bingkai Solder

Nuntun

Insulator

Ferrule

 3

Bahan

CRS

CRS

HLAgcu28

HLAgcu28

Kovar

BH-A/K/Elan #13 Keramik Zirconia Kab

Timbal Desain

Ndhuwur saka sisih

Plating

Housing: Ni 1.9 ~ 15.00μm, Au≥0.5μm; Leads: Ni1.9 ~ 8.00μm, Au≥0.5μm

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

MDF1509-W10

 

bagean

dhasar

Pigura

Ring Solder

Bingkai Solder

Nuntun

Insulator

tabung

Ferrule

3

Bahan

W80Cu20

Kovar

HLAgcu28 HLAgcu28

Kovar

BH-A/K/Elan #13

CRS

Keramik Zirconia Kab

Timbal Desain

Ndhuwur saka sisih

Plating

Omah lan Timbal: Ni ≥1.9μm, Au≥0.5μm

Ketahanan Isolasi

100V DC resistance antara kaca tunggal disegel pin lan basa ≥1 × 10^6 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

Standar sing ditrapake

Standar Pandhuan

ISO9001/GJB2440/GJB548/MIL883/JEDEC NO.9

Desain lan linuwih

GJB2440/GJB548/MIL883

Plating Emas

MIL-G-45204

Nikel Plating

QQ-N-290

Inspeksi Visual

JEDEC NO.9

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita