head

produk

Paket Opto-Elektronik

● Pilihan struktural: Macem-macem pilihan struktural kanggo rangkep paket, kanthi macem-macem feedthrough serat lan / utawa desain tutup jendela.

● Bahan: Jinis-jinis jinis bahan bisa digunakake kanggo produksi, gumantung karo sarat lingkungan kaya sing wis ditemtokake dening pangguna pungkasan.

● ndadékaké: Lead umume dirancang ing salib persegi panjang utawa ing bagean bunder.

● Desain pin: Paling asring petunjuk ditarik saka sisih ngisor utawa ing sisih ndhuwur nalika formasi peringkat dirancang kanggo kebutuhan pelanggan.

● Tutup: Cara panyegelan cap didikte saben syarat struktural kanggo saben paket.

● Pilihan plating: Klien duwe pilihan milih plating Au sing lengkap utawa milih kanggo lampiran lan / utawa pin.


Detail Produk

Sacara sederhana, tujuan paket opto-elektronik yaiku njaga integritas struktural ing lingkungan ekstrem kanthi serentakan bisa ngilangi kerugian sisipan optik sing kurang. Jitai ngasilake paket opto-elektronik kanthi macem-macem bentuk lan ukuran sing luwih dibedakake karo macem-macem opsi desain saluran opto. Kita milih saka macem-macem cara mbentuk lan nggawe sing paling cocog karo kabutuhan produksi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita