sirah

produk

Paket Daya

Paket daya dianjurake kanggo proyek sing boros termal sing dhuwur iku penting.Umumé Jitai nggunakake komputer kontrol numerik panggilingan (CNC panggilingan) kanggo pusat machined omah kang.Nanging, kita duwe macem-macem pilihan perkakas sing ngidini kita ngrancang lan nggawe macem-macem pilihan paket khusus sing cocog karo meh kabeh proyek.

 

Parameter teknis:

Hermeticity

≤ 1 x 10-3Pa * cm3/s

Ketahanan Isolasi

≥1× 1010Ω (500V DC) kaca

≥1× 109Ω (500V DC) keramik

Uji Semprotan Garam

24h

Flatness

≤ 0,05 mm

Kasar

0,8μm

Tes Kualitas Plating

N2450±10°C, 15 min

Suhu Cycling

-55 ° C nganti 125 ° C, 20 siklus

Kejut Termal

-55 ° C nganti 125 ° C, 20 siklus

Shock Mekanik

Kondisi B, Y1 Arah, 10.000g


DETAIL

Jitai mbangun paket daya hermetik kanggo macem-macem aplikasi.Paket kasebut direkayasa dadi luar biasa kuwat, nindakake kanthi konsisten ing lingkungan sing tantangan, lan nyukupi syarat linuwih sing ketat.Paket daya digunakake ing aplikasi ngendi boros panas iku wigati.Sawetara conto khas yaiku;thrusters daya kanggo aviation lan papan, Konverter daya lan drive motor, bebarengan karo sumber daya mode ngalih lan sirkuit Sato daya.Feedthroughs minangka pertimbangan penting liyane kanggo paket daya.Kita nggawe feedthrough glass-to-metal-seal (GTMS) lan ceramic-to-metal-seal (CTMS).Desain paket bisa disesuaikan kanthi lengkap utawa pilih saka katalog pilihan alat sing mbukak.

Paket Daya

Struktur

Mesin

dilas

Bahan

CRS/Stainless Steel

Rangka: CRS/Stainless Steel

Dasar: W85Cu15

MO50Cu50

Cu/Mo/Cu(1:1:1)

Al50%-Si50%

Tembaga Bebas Oksigen

Nuntun

Tembaga cored Alloy50/Oksigen Free Tembaga/Alloy50

Insulator

Kaca / Keramik

Solder Ring / pigura

HlAgCu28/HlAgCu8/Ag

 

MSFM3836-T13b

bagean

omah

Pin

Insulator

tutup

sdfgdfg 

Bahan

CRS

Tembaga Cored Kovar, Zirkonium Tembaga

Al2O3

Paduan42

Desain Pin

Baris Tunggal, Bent

 

Plating

Perumahan: Ni 4-14μm,

Pin: Ni4-14, Au1.3-5.7μm

Tutup: Ni 3-11.43μm

 

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

 

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

 

 

MDFM7050-w20

bagean

dhasar

Pigura

Pin

Insulator

adsgadfsg

Bahan

Wu50Cu50

CRS

Tembaga Cored Alloy52

ELAN #13

Desain Pin

Flattened Bonding Tips

Plating

Perumahan: Ni 4-14μm,

Pin: Ni4-14, Au≥1.3μm

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

Standar sing ditrapake

Standar Pandhuan

ISO9001/GJB2440/GJB548/MIL883/JEDEC NO.9

Desain lan linuwih

GJB2440/GJB548/MIL883

Plating Emas

MIL-G-45204

Nikel Plating

QQ-N-290

Inspeksi Visual

JEDEC NO.9

 

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita