head

produk

Paket Daya

● Bahan omah: Omah nggunakake CRS1010 utawa tembaga bebas oksigen kanggo kualitas pembuangan panas.

● Bahan timbal: Anjog nganggo bahan paduan tahan tembaga resistensi resistensi rendah sing nduweni kapasitas luar biasa kanggo saiki.

● Tutup: Caps disegel nggunakake teknologi sealing sealing.

● Pilihan pin: Posisi pin ground ditemtokake dening pelanggan.

● Desain tutup: Topi dirancang adhedhasar dimensi omah

● Pilihan plating: Pelanggan milih syarat plating, kebak utawa selektif, miturut kabutuhane.


Detail Produk

Paket tenaga disaranake kanggo proyek sing penting banget disipasi termal. Umume Jitai nggunakake panggilingan kontrol angka komputer (panggilingan CNC) kanggo pusat mesin omah. Nanging, kita duwe macem-macem pilihan alat sing ngidini kita ngrancang lan nggawe macem-macem pilihan paket khusus sing cocog karo proyek apa wae. Kauntungan saka paket daya yaiku pilihan desain fleksibel, turnaround cendhak kanggo manufaktur, lan linuwih ing lingkungan sing nantang. Dheweke asring digunakake ing sirkuit terintegrasi hibrida film sing kandel lan lancip. Perumahan kasebut digawe saka waja sing digulung adhem (CRS1010) utawa tembaga bebas oksigen, kalorone duwe sifat konduktif termal sing apik sing ngilangi panas sing diproduksi dening sirkuit njero kanthi cepet. Paduan tembaga resistensi rendah resistensi -450, cocok kanggo transmisi arus tinggi, biasane dipilih kanggo petunjuk. Pandhuan biasane dipanggonke ing kolom dobel lan umume ana nomer 6 nganti 20. Perumahan kasebut bisa nampung ukuran gedhe lan bisa dirancang kanthi basis flensa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita