head

produk

Paket Daya

●Bahan omah:Omah nggunakake CRS1010 utawa tembaga bebas oksigen kanggo kualitas boros panas.

●Bahan timbal:Timbal nganggo bahan paduan tembaga cored resistensi rendah sing nduweni kapasitas sing luar biasa kanggo saiki.

● Tutup:Caps disegel nggunakake teknologi sealing paralel.

●Pilihan Pin:Posisi pin lemah ditemtokake dening pelanggan.

●Desain tutup:Caps dirancang adhedhasar dimensi omah

●Pilihan Plating:Pelanggan milih syarat plating, lengkap utawa selektif, miturut kabutuhan.


Detail Produk

Paket daya dianjurake kanggo proyek sing boros termal sing dhuwur iku penting.Umumé Jitai nggunakake kontrol numerik komputer panggilingan (CNC panggilingan) kanggo pusat machined omah kang.Nanging, kita duwe macem-macem pilihan perkakas sing ngidini kita ngrancang lan nggawe macem-macem pilihan paket khusus sing cocog karo meh kabeh proyek.Kauntungan saka paket daya yaiku pilihan desain sing fleksibel, proses manufaktur sing cendhak, lan linuwih ing lingkungan sing tantangan.Padha kerep digunakake ing sirkuit terpadu hibrida film kandel lan tipis.Omah kasebut digawe saka baja gulung kadhemen (CRS1010) utawa tembaga bebas oksigen, loro-lorone nduweni sifat konduktif termal sing apik banget sing bisa ngilangi panas sing diasilake dening sirkuit batin kanthi cepet.Low resistance tembaga cored 4J50 alloy, cocok kanggo transmisi arus dhuwur, biasane dipilih kanggo ndadékaké.Timbal biasane dipanggonke ing kolom pindho lan umume 6 nganti 20 nomer.Omah bisa nampung ukuran gedhe lan bisa dirancang kanthi basis flanged.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita