head

produk

Paket Sensor

● Hermetik: Kudu nyukupi sarat ketegangan udara ≤1 × 10-3Pa · cm3 / s kaya sing dituduhake sajrone tes tekanan tinggi sing fluktuasi.

● Isolasi: Ketahanan isolasi ing antarane timah lan omah kudu padha utawa luwih saka 1 × 109Ω

● Ikatan: Ikatan kawat batin

● Solderabilitas: • Properti kayata gampang solderabilitas ing permukaan cangkang.


Detail Produk

Header sensor kudu tahan ing lingkungan sing angel ditondoi kanthi tekanan fisik kayata tekanan mekanik, kejut termal, lan geter nalika elektronika sing alus ing njero tetep bisa terus menehi informasi saka elektronika sing alus. Produk kasebut biasane nggunakake metode penyegelan kompresi. Segel dirancang kanggo tahan tekanan dhuwur (nganti 3000 bar) mula cocog banget kanggo sensor sing kudu tahan lingkungan. Brazing baja tahan karat Jitai mbantu nggawe segel GTM sing bisa dipercaya sing bisa kanthi konsisten nindakake ing kahanan sing nantang liyane sing ditondoi kanthi tumindak berulang, iritan lan asam, lan lingkungan keras liyane sing dialami ing lapangan kayata ngawasi lingkungan, medis, lan otomotif.

Desain Produk

Kanggo nggampangake welding karo omah njaba sajrone digunakake, dhasar tabung sensor tekanan stainless steel umume bunder. Paket sensor umume kalebu telung bagean, perumahan, pin, lan isolator kaca. Perumahan lan pin dipasangake lan ditutup liwat isolator kaca ing suhu dhuwur. Bahan utama sing digunakake ditampilake ing Tabel 1 ing ngisor iki:

#

Komponen

Materi

1

Omah

Baja Karat / Baja Karbon Rendah / -429

2

Isolator Kaca

Elan13 # 、 BH-G / K

3

Pin

-429 / -450


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita