sirah

produk

Paket Sensor

● Hermeticity:Kudu nyukupi syarat kedap udara ≤1 × 10-3Pa · cm3 / s kaya sing dituduhake sajrone tes tekanan dhuwur sing fluktuatif.

●Isolasi:Resistance insulasi antarane timbal lan omah kudu padha utawa luwih saka 1 × 109Ω

● Ikatan:Ikatan kawat batin

●Solderability:• Properties kayata gampang solderability saka lumahing Nihan.


DETAIL

Header sensor kudu tahan lingkungan kasar sing ditondoi dening tekanan fisik kayata meksa mekanik, kejut termal, lan geter nalika elektronik sing alus ing njero tetep bisa ngirim informasi kanthi konsisten saka elektronik sing alus.Produk kasebut biasane nganggo metode sealing kompresi.Segel dirancang kanggo tahan tingkat tekanan dhuwur (nganti 3000 bar) lan mulane cocok banget kanggo sensor sing kudu tahan jinis lingkungan iki.Brazing baja tahan karat Jitai mbantu mbentuk segel GTM sing bisa dipercaya sing bisa terus-terusan nindakake ing kahanan tantangan liyane sing ditondoi kanthi tumindak bola-bali, iritasi lan asam, lan lingkungan kasar liyane sing dialami ing bidang pemantauan lingkungan, medis, lan otomotif.

Desain produk

Supaya kanggo nggampangake welding karo omah njaba sak nggunakake, dasar tabung sensor tekanan stainless steel umume bunder.Paket sensor umume kasusun saka telung bagean, omah, pin, lan isolator kaca.Omah lan pin digabung lan disegel liwat insulator kaca kanthi suhu dhuwur.Bahan utama sing digunakake ditampilake ing Tabel 1 ing ngisor iki:

#

Komponen

Bahan

1

omah

Stainless Steel/Baja Karbon Rendah/4J29

2

Isolator Kaca

Elan13#, BH-G/K

3

Pin

4J29/4J50

 

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita