head

produk

Paket Sensor

● Hermeticity:Kudu nyukupi syarat kedap udara ≤1 × 10-3Pa · cm3/s kaya sing dituduhake sajrone tes tekanan dhuwur sing fluktuatif.

●Isolasi:Resistance insulasi antarane timbal lan omah kudu padha utawa luwih saka 1 × 109Ω

● Ikatan:Ikatan kawat batin

●Solderability:• Properties kayata gampang solderability saka lumahing Nihan.


Detail Produk

Header sensor kudu tahan lingkungan kasar sing ditondoi dening tekanan fisik kayata meksa mekanis, kejut termal, lan geter nalika elektronik sing alus ing njero tetep bisa ngirim informasi kanthi konsisten saka elektronik sing alus.Produk kasebut biasane nganggo metode sealing kompresi.Segel dirancang kanggo tahan tingkat tekanan dhuwur (nganti 3000 bar) lan mulane cocok banget kanggo sensor sing kudu tahan jinis lingkungan iki.Brazing baja tahan karat Jitai mbantu mbentuk segel GTM sing bisa dipercaya sing bisa terus-terusan nindakake ing kahanan tantangan liyane sing ditondoi kanthi tumindak bola-bali, iritasi lan asam, lan lingkungan kasar liyane sing dialami ing lapangan kayata pemantauan lingkungan, medis, lan otomotif.

Desain produk

Supaya kanggo nggampangake welding karo omah njaba sak nggunakake, dasar tabung sensor tekanan stainless steel umume bunder.Paket sensor umume kasusun saka telung bagean, omah, pin, lan isolator kaca.Omah lan pin digabung lan disegel liwat insulator kaca kanthi suhu dhuwur.Bahan utama sing digunakake ditampilake ing Tabel 1 ing ngisor iki:

#

Komponen

Bahan

1

omah

Stainless Steel/Baja Karbon Rendah/4J29

2

Isolator Kaca

Elan13#, BH-G/K

3

Pin

4J29/4J50


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita