sirah

produk

Nonkonvensional / Materi Khusus

Kanthi meh rong setengah dekade pengalaman ngasilake paket hermetik, Jitai nduweni posisi sing unik minangka salah sawijining pimpinan industri.Wiwit peran paket hermetik kanggo nglindhungi elektronik alus sing ana ing omah iku paling penting, Jitai menehi penekanan sing luar biasa babagan kontrol kualitas.Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan kinerja.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


DETAIL

Paket Aluminium Alloy

Bahan Khusus Nonkonvensional1

DESKRIPSI SINGKAT:
Kauntungan saka paduan aluminium yaiku bobot entheng, kekuatan sing kuat, lan gampang dibentuk.Dadi digunakake kanthi akeh ing manufaktur kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
Konduktivitas termal sing dhuwur
• Kapadhetan kurang
• Platability apik lan workability, nglereni kabel, mecah lan lumahing emas plating bisa dileksanakake.

MODEL KOEFISIEN EKSPANSI TERMA/×10-6 /K KONDUKTIVITAS TERMAL/W.(mK)-1 Kapadhetan saka / g.cm-3
A1 6061 22.6 210 2.7
A1 4047 21.6 193 2.6

Paket Aluminium Silicon Metal

Paket Aluminium Silicon Metal

DESKRIPSI SINGKAT:
Paduan Si/Al kanggo paket elektronik utamane ngrujuk marang bahan paduan eutektik kanthi isi silikon 11% nganti 70%.Kapadhetane kurang, koefisien ekspansi termal bisa dicocogake karo chip lan substrate, lan kemampuan kanggo ngilangi panas banget.Kinerja mesine uga becik.Akibaté, wesi Si / Al duweni potensi gedhe ing industri kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
• Boros panas cepet lan konduktivitas termal dhuwur bisa ngatasi masalah boros panas gawan ing pangembangan piranti-daya dhuwur.
• Koefisien ekspansi termal bisa dikontrol, sing ndadekake bisa cocog karo chip kasebut, ngindhari stres termal sing gedhe banget sing bisa nyebabake kegagalan piranti.
• Kapadhetan kurang

CE Alloy sebutan CE20 CE17 CE17M CE13 CE11 CE9 CE7
Komposisi campuran Al-12%Si Al-27%Si Al-27%Si* Al-42%Si Si-50% Al Si-40% Al Si-30% Al
CTE, ppm/℃, 25-100 ℃ 20 16 16 12.8 11 9 7.4
Kapadhetan, g/cm3 2.7 2.6 2.6 2.55 2.5 2.45 2.4
Konduktivitas termal ing 25 ℃ W/mK   177 147 160 149 129 120
Kekuwatan Bend, MPa   210   213 172 140 143
Kekuwatan Ngasilake, MPa   183   155 125 134 100
Modulus elastis, GPa   92 92 107 121 124 129

Diamond/Tembaga, Diamond/Aluminium

Intan Tembaga, Intan Aluminium

DESKRIPSI SINGKAT:
Diamond / Tembaga lan Diamond / Aluminium minangka bahan komposit kanthi inten minangka fase penguat lan tembaga utawa aluminium minangka bahan matriks.Iki minangka bahan kemasan elektronik sing kompetitif lan njanjeni.Kanggo loro omah berlian / tembaga lan berlian / aluminium, konduktivitas termal area chip yaiku ≥500W / (m• K) -1, nyukupi syarat kinerja boros panas dhuwur saka sirkuit.Kanthi riset riset sing terus-terusan, jinis omah kasebut bakal dadi peran penting ing bidang kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
• Konduktivitas termal dhuwur
Koefisien ekspansi termal (CTE) bisa dikontrol kanthi ngganti fraksi massa berlian lan bahan Cu.
• Kapadhetan kurang
• Platability apik lan workability, nglereni kabel, mecah lan lumahing emas plating bisa digawa metu

MODEL DIAMOND60%-TEMBAGA40% DIAMOND40%-TEMBAGA60% ALUMINIUM DIAMOND
KOEFISIEN EKSPANSI TERMA/×10-4/K 4 6 7
KONDUKTIVITAS TERMAL/W.(mK)-1 600 550 > 450
Kapadhetan saka / g.cm-3 4.6 5.1 3.2

Substrat AlN

Substrat AlN

DESKRIPSI SINGKAT:
Keramik aluminium nitrida minangka bahan keramik teknis.Nduwe sifat termal, mekanik lan listrik sing apik, kayata konduktivitas listrik sing dhuwur, konstanta dielektrik relatif cilik, koefisien ekspansi linear sing cocog karo silikon, insulasi listrik sing apik, lan kapadhetan rendah.Iku non-beracun lan kuwat.Kanthi pangembangan piranti mikroelektronik sing nyebar, keramik aluminium nitrida minangka bahan dhasar utawa kanggo omah paket, saya tambah populer.Iki minangka substrat sirkuit terpadu lan bahan kemasan kanthi daya dhuwur.

FITUR UTAMA:
•Konduktivitas termal dhuwur (kira-kira 270W/m•K), cedhak karo BeO lan SiC, lan luwih saka 5 kaping Al2O3
• Koefisien ekspansi termal cocog karo Si lan GaAs
Sifat listrik sing apik banget (konstanta dielektrik sing relatif cilik, mundhut dielektrik, resistivitas volume, kekuatan dielektrik)
• Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan kinerja mesin sing becik
• Karakteristik optik lan gelombang mikro sing becik
•Non beracun

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita