head

produk

Bahan Non-Biasa / Khusus


Detail Produk

Paket Alloy Aluminium

NonconventionalSpecial Materials1

DESKRIPSI PENDEK:
Keuntungan saka paduan aluminium yaiku bobot entheng, kekuwatan sing kuat, lan kemudahan kanggo nyetak. Kaya ngono, umume digunakake ing pabrik kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
Konduktivitas termal sing dhuwur
• Kapadhetan kurang
• Platabilitas lan kemampuan kerja sing apik, nglereni kawat, mecah lan plating emas lumahing bisa ditindakake.

MODEL COEFFICIENT EXPANSION THERMAL / × 10-6 / K KONDUKTIVITAS THERMAL / W · (m · K)-1 Kapadhetan / g · cm-3
A1 6061 22.6 210 2.7
A1 4047 21.6 193 2.6

Paket Logam Silikon Aluminium

Aluminum Silicon Metal Packages

DESKRIPSI PENDEK:
Paduan Si / Al kanggo paket elektronik umume nuduhake bahan paduan eutektik kanthi kadar silikon 11% nganti 70%. Kapadhetan kurang, koefisien ekspansi termal bisa dicocogake karo chip lan landasan, lan kemampuan kanggo ngilangi panas banget. Kinerja mesin uga cocog. Asile, paduan Si / Al duwe potensi gedhe ing industri kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
• Disipasi panas kanthi cepet lan konduktivitas termal sing dhuwur bisa ngatasi masalah disipasi panas sing ana ing pangembangan piranti daya dhuwur.
• Koefisien ekspansi termal bisa dikontrol, saengga bisa cocog karo chip, nyingkiri stres termal sing gedhe banget sing bisa nyebabake kegagalan piranti.
• Kapadhetan kurang

CE sebutan paduan Komposisi paduan CTE , ppm / ℃ , 25-100 ℃ Kapadhetan, g / cm3 Konduktivitas Termal ing 25 ℃ W / mK Kekuwatan Bend, MPa Kekuwatan ngasilake , MPa Modulus Elastis, GPa
CE20 Al-12% Si 20 2.7
CE17 Al-27% Si 16 2.6 177 210 183 92
CE17M Al-27% Si * 16 2.6 147 92
CE13 Al-42% Si 12.8 2,55 160 213 155 107
CE11 Si-50% Al 11 2.5 149 172 125 121
CE9 Si-40% Al 9 2.45 129 140 134 124
CE7 Si-30% Al 7.4 2.4 120 143 100 129

Intan / Tembaga, Intan / Aluminium

DiamondCopper, DiamondAluminum

DESKRIPSI PENDEK:
Intan / Tembaga lan Intan / Aluminium minangka bahan komposit kanthi berlian minangka fase penguat lan tembaga utawa aluminium minangka bahan matriks. Iki minangka bahan kemasan elektronik sing kompetitif lan janjeni. Kanggo omah berlian / tembaga lan berlian / aluminium logam, konduktivitas termal ing area chip yaiku ≥500W / (m • K) -1, nyukupi persyaratan kinerja disipasi panas sing dhuwur saka sirkuit. Kanthi ekspansi riset sing terus-terusan, jinis omah iki bakal duwe peran penting ing babagan kemasan elektronik.

FITUR UTAMA:
• Konduktivitas termal sing dhuwur
• Koefisien ekspansi termal (CTE) bisa dikontrol kanthi ngganti fraksi massa bahan berlian lan Cu
• Kapadhetan kurang
• Platabilitas lan kemampuan kerja sing apik, nglereni kawat, mecah lan plating emas lumahing bisa ditindakake

MODEL COEFFICIENT EXPANSION THERMAL / × 10-4 / K KONDUKTIVITAS THERMAL / W · (m · K) -1 KENTENAN / g · cm-3
DIAMOND60% -COPPER40% 4 600 4.6
DIAMOND40% -COPPER60% 6 550 5.1
DIAMOND ALUMINIUM 7 > 450 3.2

Substrat AlN

AlN substrate

DESKRIPSI PENDEK:
Keramik aluminium nitrida minangka bahan keramik teknis. Nduweni sifat termal, mekanik lan listrik sing apik banget, kayata konduktivitas listrik sing dhuwur, konstanta dielektrik relatif cilik, silikon sing cocog karo koefisien ekspansi linear, isolasi listrik sing apik, lan kapadhetan sing kurang. Ora beracun lan kuwat. Kanthi pangembangan piranti mikroelektronika sing akeh, keramik aluminium nitrida minangka bahan dhasar utawa kanggo omah paket kasebut, saya misuwur. Iki minangka substrat sirkuit integral daya tinggi sing janjeni lan bahan kemasan.

FITUR UTAMA:
• Konduktivitas termal sing dhuwur (udakara 270W / m • K), cedhak BeO lan SiC, lan luwih saka 5 kali tinimbang Al2O3
• Koefisien ekspansi termal cocog karo Si lan GaAs
• Sipat listrik sing apik banget (konstanta dielektrik sing cukup sithik, kerugian dielektrik, resistivitas volume, kekuatan dielektrik)
• Kekuwatan mekanik sing dhuwur lan kinerja mesin sing ideal
• Karakteristik optik lan gelombang mikro sing cocog
• Ora beracun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita