head

produk

Paket TO

Kita nggawe macem-macem bentuk lan ukuran paket TO konvensional kalebu TO5, TO9, TO18, TO38, TO39, TO46, TO56, TO60, lan TO65.Departemen R&D kita uga nduweni kemampuan lengkap kanggo nggarap klien babagan solusi sing disesuaikan.Departemen plating ing omah kita ngrampungake proses produksi


Detail Produk

Paket TO

bagean

TO Header/TO Cap

Struktur Header

Cangkang / Dicap

Struktur Cap

Tutup Lensa Bola / Tutup Lensa Mini / Tutup Jendela

dhasar

Kovar/Alloy52/Alloy42/CRS

Pin

Kovar

Insulator

BH-A/K

Ring Solder

HLAgcu28

Plating

Ni/Ni, Au/Ni, Ag

Ketahanan Isolasi

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10Ω

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10^-3 Pa·cm 3/s

Aplikasi

Semikonduktor, Dioda Laser, Sirkuit Elektronik

Seri TO46

    843f71cc03f65e867af89af2e797d55       038545ba171271acb2ef667b0103279    308ee0c503acebcfe2f392801929e48
  dhasar

Pin

Insulator

Ring Solder Plating Ketahanan Isolasi Hermeticity
TO46-057 4J42

4J29

BH-A/K

HLAgCu28 Ni 3~8.9µm,Au≥0.3µm

500 V DC

resistance antarane kaca siji nutup pin lan basa punika

≥1×10^10 Ω

Tingkat bocor yaiku

≤1×10-3

Pa·cm 3/s

TO46-016 4J42

4J29

BH-A/K

HLAgCu28 Ni 3~8µm, Au≥0.3µm
TO46-058 4J29

4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 2~8.9µm, Au≥0.3µm

TO46-051 4J29

4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 3~8.9µm, Au≥0.3µm

TO46-071 4J29

4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 1.3~8.9µm, Au≥0.7µm

Umumé TO Packages, utawa dikenal minangka paket Transistor Outline, minangka konstruksi rong bagéan;header TO lan tutup TO.Bagian header mesthekake yen komponen sing disegel kanthi hermetis nampa daya nalika tutup nggampangake transmisi sinyal optik.TO paket mbentuk backbone kanggo nginstal sawetara saka sudhut komponen optik lan elektronik saka sirkuit elektronik dhasar kabeh nganti semikonduktor.Timbal sing ditarik metu liwat omah nggawa daya menyang komponen sing disegel.Kinerja komponen kasebut ing inti

Paket TO kayata foto lan dioda laser penting banget amarga faktor lingkungan bisa nyebabake karat sing bisa nyebabake kegagalan kabeh komponen.
Pengalaman ekstensif Jitai babagan hermeticity nggawa macem-macem teknik enkapsulasi sing njamin proteksi komponen sing disegel lan bisa nindakake fungsi sing dituju ing paket mikroelektronik nganti pirang-pirang taun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan