head

produk

TO Paket

● Bahan: Umumé, kita milih saka macem-macem logam sing gumantung banget karo cara nggawe sing digunakake

● Segel Komprèsi: Segel kompresi digawe saka Steel Rolled Cold, kayata, AISI1010

● Segel sing cocog: Nalika segel sing cocog biasane digawe saka Kovar (ASTM-F15) lan Alloy 52 (ASTM-F30)


Detail Produk

Umume Paket TO, sing uga dikenal minangka paket Outline Transistor, yaiku konstruksi rong bagean; header TO lan tutup TO. Bagéan header mesthekake komponen sing ditutup kanthi hermetis nampa daya nalika tutup ndadekake transmisi sinyal optik. Paket TO dadi tulang punggung kanggo nginstal macem-macem komponen optik lan elektronik saka sirkuit elektronik dhasar nganti kabeh semikonduktor. Anjog sing digawe liwat omah nggawa tenaga menyang komponen sing wis ditutup. Kinerja komponen kasebut ing inti paket TO kayata dioda foto lan laser iku penting banget amarga faktor lingkungan bisa nyebabake korosi sing bisa nyebabake kegagalan kabeh komponen. Pengalaman ekstensif Jitai karo hermetisitas nyedhiyakake macem-macem teknik enkapsulasi sing njamin proteksi komponen sing wis disegel lan bisa nindakake fungsi sing dituju ing paket mikroelektronis nganti pirang-pirang taun. Kita nggawe macem-macem bentuk lan ukuran konvensional kanggo paket TO. Departemen R&D uga nduweni kapabilitas lengkap kanggo nggarap klien babagan solusi khusus. Departemen plating ing omah ngrampungake proses produksi, nawakake macem-macem opsi plating elektrolit lan klien sing kalebu Ni, Ni-Au, lan Ni-Ag.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan