sirah

produk

Paket TO

Paket Transistor Outline, minangka konstruksi rong bagean;header TO lan tutup TO.Kita nggawe macem-macem wangun lan ukuran TO header konvensional kalebu TO5, TO9, TO18, TO38, TO39, TO46, TO56, TO60, lan TO65.Departemen R&D kita uga nduweni kemampuan lengkap kanggo nggarap klien babagan solusi sing disesuaikan.

 

TO Test Parameter:

Hermeticity

Tingkat bocor yaiku ≤1×10-3 Pa·cm 3/s

Ketahanan Isolasi

≥1× 1010Ω (500V DC) kaca

Tes Ketahanan Bending

Timbal ditekuk nganti 90 °, 3mm saka substrat

Tes Kekuwatan Tarik

Bobot 1,5Kg disambungake menyang timbal sajrone 30 detik

Tes Solderability

Timah bebas timah digawe panas nganti 245 ℃ ± 5 ℃ kanthi fluks KS-C-5W;wektu kecemplung 3 detik

Tes Banyu Murni

Kecemplung ing banyu deionisasi ing suhu 25 ± 5 ℃ suwene 24 jam


DETAIL

Paket TO mbentuk backbone kanggo nginstal sawetara saka sudhut komponen optik lan elektronik saka sirkuit elektronik dhasar kabeh nganti semikonduktor.Timbal sing ditarik metu liwat omah nggawa daya menyang komponen sing disegel.Kinerja komponen kasebut ing inti paket TO kayata foto lan dioda laser penting amarga faktor lingkungan bisa nyebabake karat sing bisa nyebabake kegagalan kabeh komponen.Pengalaman ekstensif Jitai babagan hermetika nggawa macem-macem teknik enkapsulasi sing njamin proteksi kanggo komponen sing disegel lan bisa nindakake fungsi sing dituju ing paket mikroelektronik nganti pirang-pirang taun.

Paket TO

bagean

TO Header/TO Cap

Struktur Header

Cangkang / Dicap

Struktur Cap

Tutup Lensa / Tutup Jendela

dhasar

Kovar/Alloy52/Alloy42/CRS

Pin

Kovar

Insulator

BH-A/K

Ring Solder

HLAgcu28

 

Seri TO46

50 fgjdghj dsfghfgh

dhasar

Pin

Insulator

Ring Solder

Plating

Ketahanan Isolasi

Hermeticity

4J42 4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 3~8.9μm, Au≥0.3μm

500V DC resistance antarane kaca disegel pin tunggal lan basa ≥1 × 10^10 Ω

Tingkat bocor yaiku ≤1×10-3 Pa·cm 3/s

4J42 4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 3~8μm, Au≥0.3μm

4J29 4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 2~8.9μm, Au≥0.3μm

4J29 4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 3~8.9μm, Au≥0.3μm

4J29 4J29

BH-A/K

HLAgCu28

Ni 1.3~8.9μm, Au≥0.7μm

tambahan TO seri;spek kasedhiya ing panyuwunan

Seri TO60 TO60-7 pin MWDM
  TO60-8 pin
  TO60-7 pin
  TO60 kolom pindho

 

IKI 38  
TO65 TO65-6 pin
TO 9 Seri TO9-1
  TO9-2

 

TO39 Seri TO39 (2+1) sirah kuku
  TO39 (2+1)
  TO39 (1+1)

 

Seri TO5 TO5 (7+1)
  TO5 (5+1)
  TO5 (3+1)
  TO5 (2+1)
  TO5 (2+1) 2.0T
  TO5-4 pin
  TO5 (3*4)
  TO5 (1.9*1.9)
  TO5 (4.9*4.9)
  TO5 jendhela sisih
TO56 seri TO56-7 pin
  TO56-7 pin MWDM
  TO56-7 pin EML
  TO56-7 pin (25G)
  TO56-7 pin TEC
  TO56-5 pin
  TO56-5 pin(25G)
  TO56-5 pin(25G) karo heat sink
  TO56-6 pin (25G)
  TO56 (650nm)
  TO56(808nm)
  TO56 (2.5G)
  TO56-7 pin pindho columned
  TO56 flat

 

Seri TO18 TO18 (3+1)
  TO18 (2+1)
  TO18 (1+1)
  TO18 (2+1) setengah bunderan
  TO18-2 pin

 

KONTROL KUALITAS

Sajrone pirang-pirang taun, kita wis nyetel proses multi-langkah kanthi apik kanggo mesthekake saben komponen lulus kabeh tes kualitas lan fungsi, tes sing diwiwiti sanajan sadurunge bahan mentah dipasang.Ing tataran kapisan iki, saben kiriman bahan mentah ngalami macem-macem metode sampling acceptance sing nemtokake manawa bakal nampa materi kasebut.Yen tekad kuwi digawe, kabeh kiriman wis diresiki, inspeksi lengkap dileksanakake, imperfections suntingan buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.Tahap kapindho ditindakake langsung sawise perakitan awal lan tahap brazing.Saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.Kanggo hermetisitas, kita nggunakake tes bocor helium sing disetel kanggo nyukupi syarat kenceng udara sing tepat saka klien.Sawise tahap plating, saben batch ngalami inspeksi sampling lan analisis gelar ikatan lapisan.Produk sing wis liwat tahap iki banjur tundhuk inspeksi lengkap kang kalebu nliti tampilan, construction, kekandelan plating, lan tes hermeticity gas tracer helium kapindho.Pungkasan produk dilebokake liwat macem-macem uji coba Pabrik Inspeksi.Iki kalebu tes kesel pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan analisis sing gumantung ing peralatan simulasi iklim kanggo nguji kinerja produk.Sawise disetujoni, produk kasebut dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing lan dilebokake ing kemasan pelindung tambahan sadurunge dikirim.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • TAG PRODUK

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan