JITAIBG-1

Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Diadegake ing taun 1998, rong puluh taun luwih nggawe paket lan komponen hermetik sing berkualitas tinggi nggawe Jitai dadi salah sawijining produsen produk sing paling berpengalaman ing China.We spesialis ing paket logam, kaca-kanggo-logam segel, lan komponen related.Kita bisa ngontrol kabeh proses produksi sebagian amarga departemen plating ing omah lan metodologi kontrol kualitas pitung langkah.Departemen R&D kita terus-terusan nggarap inovasi lan nambah garis produk sing wis ana, upaya sing wis diakoni kanthi meh rong rolas paten domestik lan atusan klien sing wareg.Ing omah kita wis resmi ditunjuk minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.200 karyawan kita bebarengan karo tim teknis inti luwih saka 50 insinyur, teknisi, lan peneliti duwe fasilitas paling canggih sing njamin kualitas minangka prinsip utama kita saka konsepsi produk nganti manufaktur.

Metodologi Kontrol Kualitas Jitai

Saka onboarding bahan baku kanggo wayahe produk kita teka ing tangan saka klien kita, Jitai makaryakke sistem tumpang tindih jaminan kualitas lan metodologi kontrol kualitas sing njamin produk kita ketemu standar exacting saka industri paket hermetik.

Onboarding Bahan Baku

Inspeksi Bahan Baku

Jaminan kualitas diwiwiti sadurunge bahan mentah disimpen.Ing tataran metode sampling acceptance, bahan dipilih kanthi acak kanggo inspeksi kualitas (sawise netepake manawa bakal onboard kiriman), yen keputusan kasebut digawe, kabeh kiriman banjur diresiki, inspeksi lengkap ditindakake, cacat cilik. wis buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.

Majelis lan Brazing

Inspeksi Visual Lengkap lan Test Hermeticity pisanan

Sawise perakitan awal lan tahap brazing, saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermetika awal.

Plating

Inspeksi sampling

Inspeksi gelar ikatan lapisan.

Inspeksi produk rampung

Inspeksi produk lengkap sing kalebu pemeriksaan tampilan, konstruksi, ketebalan plating, lan tes hermetika gas helium tracer kaping pindho.

Inspeksi Pabrik

Tes kelelahan pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan peralatan simulasi iklim sing nguji kinerja produk

Packaging lan Transportasi

Kabeh produk dikemas kanthi vakum kanthi insert desiccant deoxidizing, banjur dibungkus lapisan gelembung.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur sing padha nalika metu saka pabrik.