JITAIBG-1

Babagan awake dhewe

BABAGAN AWAKE DHEWE

Metodologi Kontrol Kualitas Jitai

Saka onboarding bahan mentahan kanggo wayahe produk kita teka ing tangan saka klien kita, Jitai makaryakke sistem tumpang tindih jaminan kualitas lan metodologi kontrol kualitas sing njamin produk kita ketemu standar exacting saka industri paket hermetik.

Onboarding Bahan Baku

Inspeksi Bahan Baku

Jaminan kualitas diwiwiti sadurunge bahan mentah disimpen.Ing tataran metode sampling acceptance, bahan dipilih kanthi acak kanggo inspeksi kualitas (sawise nemtokake manawa bakal onboard kiriman), yen keputusan kasebut digawe, kabeh kiriman banjur diresiki, inspeksi lengkap ditindakake, cacat cilik. wis buffed lan polesan, lan stock banjur warehoused.

Majelis lan Brazing

Inspeksi Visual Lengkap lan Test Hermeticity pisanan

Sawise perakitan awal lan tahap brazing, saben produk ngalami inspeksi visual individu banjur tes hermeticity awal.

Plating

Inspeksi sampling

Inspeksi gelar ikatan lapisan.

Inspeksi produk rampung

Inspeksi produk lengkap sing kalebu pemeriksaan tampilan, konstruksi, ketebalan plating, lan tes hermetika gas helium tracer kaping pindho.

Inspeksi Pabrik

Tes kelelahan pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan peralatan simulasi iklim sing nguji kinerja produk

Packaging lan Transportasi

Kabeh produk dikemas kanthi vakum kanthi sisipan desiccant deoxidizing, banjur dibungkus lapisan gelembung.Upaya iki njamin yen saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan nduweni kualitas dhuwur kaya nalika metu saka pabrik.