JITAIBG-1

Babagan Kita

Babagan Kita

Metodologi Kontrol Kualitas Jitai

Saka bahan baku ing jaman saiki nganti saiki produke teka ing tangan klien, Jitai nggunakake sistem jaminan kualitas lan metodologi kontrol kualitas sing tumpang tindih sing njamin produk bisa memenuhi standar industri kemasan hermetik.

Bahan Baku Onboarding

Pamriksa Bahan Baku

Jaminan kualitas diwiwiti sadurunge bahan baku malah warehouse. Ing tahap metode sampling panrima, bahan dipilih kanthi acak kanggo inspeksi kualitas (sawise iku ditemtokake manawa arep dikirim ing kapal), yen njupuk keputusan, kabeh pangiriman banjur diresiki, inspeksi lengkap ditindakake, cacat cilik diiseni lan dipoles, lan saham banjur didol.

Majelis lan Brazing

Pemeriksaan Visual Lengkap lan Tes Hermetikitas Pertama

Sawise nglumpukake wiwitan lan tahap nggawe brazing, saben produk ngalami pamriksan visual individu banjur tes hermetisitas pambuka.

Plating

Pengawasan sampling

Inspeksi gelar ikatan lapisan.

Pamriksan produk rampung

Pemeriksaan produk lengkap sing kalebu panliten, konstruksi, kekandelan plating, lan tes hermetisitas helium tracer nomer loro.

Pengawasan Pabrik

Tes lemes pin, tes tahan korosi semprotan uyah lan peralatan simulasi iklim sing nyoba kinerja produk

Kemasan lan Transportasi

Kabeh produk kanthi dikemas vakum kanthi insert desiccant deoxidizing, banjur dibungkus lapisan bungkus gelembung. Upaya kasebut njamin manawa saben produk Jitai sing dikirim menyang sampeyan duwe kualitas padha kaya nalika ditinggalake ing pabrik.