sirah

Kabar

  • Jitai Wraps Up Sukses Showing ing OFC San Diego

    Jitai Wraps Up Sukses Showing ing OFC San Diego

    Jitai Electronics ngrampungake pertunjukan sing sukses ing Konferensi lan Pameran OFC 2023 ing San Diego, California sing ditindakake tanggal 9-13 Maret.Pameran iki adol karo 515 perusahaan pameran lan luwih saka 11.500 peserta.Acara kasebut minangka kesempatan sing apik kanggo Jitai supaya bisa ...
    Waca liyane
  • Ayo Gabung ing OFC San Diego 2023 6-9 Maret!

    Ayo Gabung ing OFC San Diego 2023 6-9 Maret!

    Yixing City Jitai Electronics Co., Ltd. Ngundang sampeyan OFC 2023 Ndhaptar dina iki lan nampa Pameran Pass Plus Gratis lan ngunjungi kita ing Booth #6248 Acara Utama ing Telekomunikasi lan Pusat Data Optik OFC minangka konferensi lan pameran global paling gedhe kanggo komunikasi optik ...
    Waca liyane
  • Bebaya lan Kontrol Hidrogen ing Paket Logam Hermetik

    Bebaya lan Kontrol Hidrogen ing Paket Logam Hermetik

    Komposisi lan isi gas ing piranti elektronik sing disegel lan komponen ing sistem elektronik bisa duwe pengaruh sing signifikan marang kinerja, urip lan linuwih piranti kasebut.Dheweke bisa kanthi gampang nyebabake akibat serius kayata nyuda kinerja ...
    Waca liyane
  • Jitai Breaks Ground ing Brand New Fasilitas

    Jitai Breaks Ground ing Brand New Fasilitas

    Jitai Electronics ngeculake fasilitas 20.000 meter persegi ing Kutha Yixing.Ing Desember, Jitai wiwit mbangun fasilitas anyar sing meh kaping papat kapasitas produksi saiki.Diproyeksikan output taunan saka keramik lan logam paket hermetic kanggo mikroelektronika bakal ngluwihi ...
    Waca liyane
  • JITAI AT CIOE

    JITAI AT CIOE COMPANY HOSTS BOOTH AT CIOE 2021 September 16th kanggo 18th Jitai melu ing 23rd China International Optoelectronic Exposition (CIOE 2021).Pameran kasebut minangka pameran paling gedhe ing ...
    Waca liyane
  • Jitai Tuku Coxem EM-30AX+ Scanning Electron Microscope

    Investasi anyar Jitai ing COXEM EM-30AX PLUS wis ngrevolusi kemampuane kanggo mesthekake kontrol kualitas minangka komponen utama kanggo entuk pangsa pasar sing luwih gedhe.SEM presisi tinggi COXEM (Scanning Electron...
    Waca liyane
  • Profesor Jia Songliang Universitas Tsinghua menehi Kuliah babagan Insulator Keramik ing Jitai

    Profesor Jia Songliang Universitas Tsinghua menehi Kuliah babagan Insulator Keramik ing Jitai

    10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Electronics and Packaging" lan ahli wewenang ing bidang kemasan semikonduktor menehi kuliah marang staf ing Yixing Jitai Electronics Co., Ltd.. Kuliah kasebut fokus ing aplikasi saka cer...
    Waca liyane
  • Ngerteni Uji Korosi Semprotan Garam

    Korosi yaiku karusakan utawa rusake bahan utawa sifat sing disebabake dening lingkungan.1. Paling korosi dumadi amarga sifat unik ing lingkungan atmosfer.Atmosfer digawe saka komponen korosif lan faktor korosif kayata oksigen, kelembapan, suhu ...
    Waca liyane
  • Mid-Autumn Conversazione Kanggo Siswa College ing 2020

    Mid-Autumn Conversazione Kanggo Siswa College ing 2020

    Ing tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing taun 2020 sing minangka salah sawijining tradhisi sing apik ing perusahaanku lan menehi kesempatan kanggo tuwuh awake dhewe sing mung gabung karo perusahaan kasebut.Sauntara iku uga minangka platform kanggo saben wong tumindak dhewe (dhewe)....
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2