head

Kabar

  • Jitai Breaks Ground on Brand New Facility

    Jitai Breaks Ground ing Brand New Fasilitas

    Jitai Electronics ngeculake fasilitas 20.000 meter persegi ing Kutha Yixing.Ing Desember, Jitai miwiti mbangun fasilitas anyar sing meh kaping papat kapasitas produksi saiki.Diproyeksikan output taunan saka keramik lan logam paket hermetic kanggo microelectronics bakal ngluwihi ...
    Waca liyane
  • JITAI AT CIOE

    JITAI AT CIOE COMPANY HOSTS BOOTH AT CIOE 2021 September 16th kanggo 18th Jitai melu ing 23rd China International Optoelectronic Exposition (CIOE 2021).Pameran kasebut minangka pameran paling gedhe ing ...
    Waca liyane
  • Jitai Tuku Coxem EM-30AX+ Scanning Electron Microscope

    Investasi anyar Jitai ing COXEM EM-30AX PLUS wis ngrevolusi kemampuane kanggo mesthekake kontrol kualitas minangka komponen utama kanggo entuk pangsa pasar sing luwih gedhe.SEM presisi tinggi COXEM (Scanning Electron...
    Waca liyane
  • Tsinghua University Professor Jia Songliang  Gives Lecture on Ceramic Insulators at Jitai

    Profesor Jia Songliang Universitas Tsinghua menehi Kuliah babagan Insulator Keramik ing Jitai

    10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Electronics and Packaging" lan ahli wewenang ing bidang kemasan semikonduktor menehi kuliah marang staf ing Yixing Jitai Electronics Co., Ltd. Kuliah kasebut fokus ing aplikasi kasebut. saka cer...
    Waca liyane
  • Ngerteni Uji Korosi Semprotan Garam

    Korosi yaiku karusakan utawa rusake bahan utawa sifate sing disebabake dening lingkungan.1. Paling korosi dumadi amarga sifat unik ing lingkungan atmosfer.Atmosfer digawe saka komponen korosif lan faktor korosif kayata oksigen, kelembapan, suhu ...
    Waca liyane
  • Mid-Autumn Conversazione For College Studuent in 2020

    Percakapan Mid-Autumn Kanggo Siswa College ing 2020

    Ing tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing 2020 sing minangka salah sawijining tradhisi sing apik ing perusahaanku lan menehi kesempatan kanggo tuwuh awake dhewe sing lagi wae gabung karo perusahaan kasebut.Sauntara iku uga minangka platform kanggo saben wong tumindak dhewe (dhewe)....
    Waca liyane
  • Work Safety Meeting

    Rapat Keselamatan Kerja

    Ing Mar.1, 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat safety kerja dening departemen produksi.kanggo nggawe rencana kanggo pengaturan taun iki ing safety kerja.Pengaturan keselamatan kerja ing 2020 Saka 1 Maret 2020 nganti 31 Desember 2020 ana telung tahap: Tahap pertama: 1 Maret nganti 31 Maret, kabeh staf saka kabeh departemen ...
    Waca liyane
  • Development And Industrialization Of Metal Sheet For Electrical Connectors

    Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik

    Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik Ing Feb.25,2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat pasar reguler, Ing rapat iki, kita mutusake pangembangan konektor listrik kanthi cepet kanggo nyedhiyakake pasar listrik ing saindenging jagad. ...
    Waca liyane