JITAI BANNER1
JITAI BANNER2
JITAI BANNER3

PRODUK

Kita ngembangake lan ngasilake macem-macem paket logam lan komponen elektronik.

liyane >>

SING APA KITA

Diadegake ing taun 1998, rong puluh taun suwene ngrancang paket lan komponen hermetik berkualitas tinggi nggawe Jitai dadi salah sawijining pabrikan produk sing paling berpengalaman ing China. Kita ahli ing paket logam, segel kaca-logam, lan komponen sing gegandhengan. Kita bisa ngontrol kabeh proses produksi sebagian amarga departemen plating ing omah lan metodologi kontrol kualitas pitung langkah. Departemen R&D terus ngupayakake nggawe inovasi lan nambah lini produk sing wis ana, upaya sing wis diakoni meh rong lusin paten domestik lan atusan klien sing wareg. Ing omah, kita wis sacara resmi ditunjuk dadi Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional. 200 karyawan lan tim teknis inti sing duwe luwih saka 50 insinyur, teknisi, lan peneliti nggunakake fasilitas canggih sing njamin kualitas minangka prinsip pandhuan utama saka konsepsi produk nganti manufaktur.

liyane >>

APLIKASI

Produk kita ditrapake ing lapangan kayata mobil, medis, komunikasi, laser industri, sensor, peralatan omah, lan liya-liyane.

  • FOUNDED IN 1998

    Ditemokake ing

  • PATENTS 20+

    PATEN

  • EMPLOYEES 200+

    Karyawan

  • MILLION RMB ANNUAL OUTPUT 100

    JUTA RMB OUTPUT TAHUNAN

  • PRODUCTS 3000+

    PRODUK

warta

Conversazione Mid-Autumn Kanggo Studuent Universitas ing taun ...

Isi rapat iki kanggo pendapat saka Jack Ma, pendiri Alibaba

Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang Menehi Kuliah babagan Insulator Keramik ing Jitai

10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Elektronika lan Kemasan" lan eksper ...
liyane >>

Ngerti Tes Korosi Semprotan Asin

Korosi minangka karusakan utawa kerusakan bahan utawa sifat sing disebabake lingkungan. 1. Umume korosi ana amarga ...
liyane >>

Mid-Autumn Conversazione Kanggo College Studuent ing taun 2020

Tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing taun 2020 sing dadi salah sawijining tradiisi sing apik kanggo ...
liyane >>

Rapat Keamanan Kerja

Ing tanggal 1 Mar 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat keamanan kerja dening dept produksi. kanggo nggawe rencana kanggo aransemen taun iki kanggo keamanan kerja. Arr ...
liyane >>

Pengembangan Lan Industrialisasi Lembar Logam Kanggo Konektor Listrik

Pengembangan Lan Industrialisasi Lembar Logam Kanggo Konektor Listrik Ing Februari 25,2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd ngatur ...
liyane >>