JITAI BANNER1
JITAI BANNER2
JITAI BANNER3

PRODUK

Kita ngembangake lan ngasilake macem-macem paket logam lan komponen elektronik.

liyane >>

SAPA KITA

Diadegake ing taun 1998, rong puluh taun luwih nggawe paket lan komponen hermetik sing berkualitas tinggi nggawe Jitai dadi salah sawijining produsen paling berpengalaman kanggo produk kasebut ing China.We spesialis ing paket logam, kaca-kanggo-logam segel, lan komponen related.Kita bisa ngontrol kabeh proses produksi sebagian amarga departemen plating ing omah lan metodologi kontrol kualitas pitung langkah.Departemen R&D kita terus-terusan ngupayakake inovasi lan nambah garis produk sing wis ana, upaya sing wis diakoni kanthi meh rong rolas paten domestik lan atusan klien sing wareg.Ing omah kita wis resmi ditunjuk minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional.200 karyawan kita bebarengan karo tim teknis inti luwih saka 50 insinyur, teknisi, lan peneliti duwe fasilitas paling canggih sing njamin kualitas minangka prinsip utama kita saka konsepsi produk nganti manufaktur.

liyane >>

APLIKASI

Produk kita ditrapake ing lapangan kayata mobil, medis, komunikasi, laser industri, sensor, peralatan omah, lan liya-liyane.

  • FOUNDED IN 1998

    DIDETABEKAN ING

  • PATENTS 20+

    PATEN

  • EMPLOYEES 200+

    KARYAWAN

  • MILLION RMB ANNUAL OUTPUT 100

    OUTPUT TAHUNAN JUTA RMB

  • PRODUCTS 3000+

    PRODUK

kabar

Percakapan Mid-Autumn Kanggo Siswa College ing 2020...

Isi rapat iki maksude kanggo panemu saka Jack Ma, pangadeg Alibaba

JITAI AT CIOE

JITAI AT CIOE COMPANY HOSTING BOOTH AT CIOE 2021 September...
liyane >>

Jitai Tuku Coxem EM-30AX+ Scanning Electron Microscope

Investasi anyar Jitai ing COXEM EM-30AX PLUS wis ngrevolusi ...
liyane >>

Profesor Jia Songliang Universitas Tsinghua menehi Kuliah babagan Insulator Keramik ing Jitai

10 Juni 2021 - Profesor Universitas Tsinghua Jia Songliang, editor senior "Elektronik lan Pengemasan" lan ahli ...
liyane >>

Ngerteni Uji Korosi Semprotan Garam

Korosi yaiku karusakan utawa rusake bahan utawa sifate sing disebabake dening lingkungan.1. Paling korosi dumadi amarga u ...
liyane >>

Percakapan Mid-Autumn Kanggo Siswa College ing 2020

Ing tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing taun 2020 sing minangka salah sawijining tradhisi sing apik ing kancaku ...
liyane >>