JITAI BANNER1
JITAI BANNER2
JITAI BANNER3

PRODUK

Kita ngembangake lan ngasilake macem-macem paket logam lan komponen elektronik.

liyane >>

SAPA KITA

  • Jitai 23 taun manufaktur paket hermetik ndadekake kita salah siji saka prodhusèn paling tuwa ing China
  • Telung tim R&D kanthi staf sing bisa digunakake kanthi mandiri utawa sakabehe kanggo proyek skala gedhe
  • Ajeg ngajak ahli domestik saka universitas ndhuwur kayata Tsinghua kanggo nglatih tim R&D babagan tren teknologi anyar
  • Gunakake peralatan pangujian industri kayata COXEM EM-30AX PLUS Scanning Microscope lan Vötschtechnik test chamber, etc kanggo njamin kualitas.
  • Sertifikat ISO9001
  • Mil-Spec tundhuk
  • Fasilitas anyar 11.000 meter persegi sing lagi dibangun (tanggal rampung Juni 2023)

Kapabilitas Produksi Massal Nduwe hubungan kerja biasa karo luwih saka 30 pemasok mesin

  • 6 tungku chain-conveyer
  • 2 garis plating manual
  • 4 tungku difusi
  • 1 baris plating otomatis
  • ● Jitai asalé minangka fasilitas plating luwih saka 30 taun kepungkur.Wiwit saiki, kita wis ngembangake sawetara teknik kepemilikan sing mbantu kita entuk tingkat presisi sing ora bisa ditandingi sajrone tahap produksi sing penting iki.● Kita wis dianugerahi 38 paten teknologi domestik.

    Kaluwihan Teknis

    ● Jitai asalé minangka fasilitas plating luwih saka 30 taun kepungkur.Wiwit saiki, kita wis ngembangake sawetara teknik kepemilikan sing mbantu kita entuk tingkat presisi sing ora bisa ditandingi sajrone tahap produksi sing penting iki.
    ● Kita wis dianugerahi 38 paten teknologi domestik.

  • ● Given kita dekade ing industri, kita wis ngrambah tingkat dhuwur saka optimasi produksi, kang kalebu standarisasi jaminan kualitas kanggo saben tahap produksi, solusi efektif kanggo ngedongkrak asil, lan metodologi sacoro apik kanggo ngontrol biaya produksi.

    Kaluwihan Price

    ● Given kita dekade ing industri, kita wis ngrambah tingkat dhuwur saka optimasi produksi, kang kalebu standarisasi jaminan kualitas kanggo saben tahap produksi, solusi efektif kanggo ngedongkrak asil, lan metodologi sacoro apik kanggo ngontrol biaya produksi.

  • ● A divisi technical profesional lan customizable digawe serep dening tim layanan customer konsisten.● Kita bisa nggarap materi, dimensi, utawa ukuran apa wae kanggo ngrancang paket miturut gambar pangguna utawa saka kita.● Insinyur kita kasedhiya kanggo ngrembug proyek sajrone tahap R&D kanggo menehi tuntunan profesional sing mbantu klien ngrancang produk sing luwih fungsional, bisa digunakake, lan larang regane.

    kaluwihan produk

    ● A divisi technical profesional lan customizable digawe serep dening tim layanan customer konsisten.
    ● Kita bisa nggarap materi, dimensi, utawa ukuran apa wae kanggo ngrancang paket miturut gambar pangguna utawa saka kita.
    ● Insinyur kita kasedhiya kanggo ngrembug proyek sajrone tahap R&D kanggo menehi tuntunan profesional sing mbantu klien ngrancang produk sing luwih fungsional, bisa digunakake, lan larang regane.

APLIKASI

Produk kita ditrapake ing lapangan kayata mobil, medis, komunikasi, laser industri, sensor, peralatan omah, lan liya-liyane.

  • DIDETABEKAN ING 1998

    DIDETABEKAN ING

  • PATEN 20+

    PATEN

  • KARYAWAN 200+

    KARYAWAN

  • OUTPUT TAHUNAN JUTA RMB 100

    OUTPUT TAHUNAN JUTA RMB

  • PRODUK 3000+

    PRODUK

warta

Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik

Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik