Contact Us bg

Hubungi Kita

Yixing City Jitai Electronics Co.,Ltd.

alamat

200 Dingshan Beilu, Dingshu Town, Yixing City, Jiangsu Province, China

E-mail

sales@jitai-electronics.com

Telpon

Dodolan: +86 18916250130

jam

Senin-Jumuah: 9 am.kanggo 6 pm.Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita