Contact Us bg

Hubungi Kita

Yixing City Jitai Electronics Co., Ltd.

Alamat

200 Dingshan Beilu, Kutha Dingshu, Kota Yixing, Provinsi Jiangsu, China

E-mail

sales@jitai-electronics.com

Telpon

Adol: +86 18916250130

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk. nganti 6 sore. Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita