head

kabar

Warta Industri

  • JITAI AT CIOE

    JITAI AT CIOE COMPANY HOSTS BOOTH AT CIOE 2021 September 16th kanggo 18th Jitai melu ing 23rd China International Optoelectronic Exposition (CIOE 2021).Pameran kasebut minangka pameran paling gedhe ing ...
    Waca liyane
  • Ngerteni Uji Korosi Semprotan Garam

    Korosi yaiku karusakan utawa rusake bahan utawa sifate sing disebabake dening lingkungan.1. Paling korosi dumadi amarga sifat unik ing lingkungan atmosfer.Atmosfer digawe saka komponen korosif lan faktor korosif kayata oksigen, kelembapan, suhu ...
    Waca liyane
  • Development And Industrialization Of Metal Sheet For Electrical Connectors

    Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik

    Pangembangan lan Industrialisasi Lembaran Logam Kanggo Konektor Listrik Ing Feb.25,2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat pasar reguler, Ing rapat iki, kita mutusake pangembangan konektor listrik kanthi cepet kanggo nyedhiyakake pasar listrik ing saindenging jagad. ...
    Waca liyane