head

warta

Warta Industri

  • Ngerti Tes Korosi Semprotan Asin

    Korosi minangka karusakan utawa kerusakan bahan utawa sifat sing disebabake lingkungan. 1. Umume korosi ana amarga sifat unik ing lingkungan atmosfer. Swasana kalebu komponen korosif lan faktor korosif kayata oksigen, asor, ...
    Waca liyane
  • Development And Industrialization Of Metal Sheet For Electrical Connectors

    Pengembangan Lan Industrialisasi Lembar Logam Kanggo Konektor Listrik

    Pengembangan Lan Industrialisasi Lembar Logam Kanggo Konektor Listrik Ing tanggal 25 Februari 2020, Departemen Pasar ing Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat pasar reguler, Ing rapat iki, kita mutusake konektor listrik pangembangan kanthi cepet kanggo nyedhiyakake pasar listrik kanthi pas listrik ...
    Waca liyane