head

warta

Warta Perusahaan

  • Jitai Tuku Coxem EM-30AX + Mikroskop Elektron Scanning

    Investasi anyar Jitai ing COXEM EM-30AX PLUS wis merevolusi kemampuan kanggo mesthekake kontrol kualitas minangka komponen utama dorongan kanggo entuk pangsa pasar sing luwih gedhe. SEM presisi tinggi COXEM (Scanning Electron ...
    Waca liyane
  • Ngerti Tes Korosi Semprotan Asin

    Korosi minangka karusakan utawa kerusakan bahan utawa sifat sing disebabake lingkungan. 1. Umume korosi ana amarga sifat unik ing lingkungan atmosfer. Swasana kalebu komponen korosif lan faktor korosif kayata oksigen, asor, ...
    Waca liyane
  • Mid-Autumn Conversazione For College Studuent in 2020

    Mid-Autumn Conversazione Kanggo College Studuent ing taun 2020

    Ing tanggal 29 September 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake Coversazione Mid-Autumn kanggo mahasiswa ing taun 2020 sing minangka salah sawijining tradiisi sing apik ing perusahaanku lan menehi kesempatan kanggo tuwuh dhewe sing mung melu perusahaan kasebut. Kangge uga dadi platform kanggo saben wong tumindak awake dhewe (awake dhewe) ....
    Waca liyane
  • Work Safety Meeting

    Rapat Keamanan Kerja

    Ing tanggal 1 Mar 2020 Jitai Electronics Co., Ltd nganakake rapat keamanan kerja dening dept produksi. kanggo nggawe rencana kanggo aransemen taun iki kanggo keamanan kerja. Pangaturan keamanan kerja ing taun 2020 Wiwit tanggal 1 Mar, 2020 nganti 31 Desember 2020, ana telung tahap: Tahap kapisan: 1 Maret nganti 31 Maret, kabeh staf saka kabeh departemen ...
    Waca liyane